Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pronajímatel má ve smlouvě, že si tam nesmím dát trvalé bydliště

Trvalý pobyt môže na príslušnej ohlasovni nahlásiť výhradne majiteľ nehnuteľnosti zapísaný 1/1-na za celku v LV. Nikto iný. Ak je viac podielových spoluvlastníkov, potom musia všetci súhlasiť s trvalým pobytom, vzájomne.


Nájomca sa môže so zmluvou bodnúť aj v prípade, ak by mal v nájomnej zmluve trvalý pobyt dovolený. Žiaden úradník na ohlasovni (fízli alebo obec) ho na základe nájomnej zmluvy bez osobného súhlasu legitímneho majiteľa s verifikovaním jeho nacionálií a dokladov viažucich sa k nehnuteľnosti k trvalému pobytu, neprihlási. Capíšto?

-------------------
To máte v ČR takto debilne koncipované zákony, že sa k trvalému pobytu nahlási hocikto z ulice bez súhlasu prípadne vedomostí majiteľa (prenajímateľa) iba na základe nejakého hajzlového vlajstra?????

Však nájomnú zmluvu aj s notárskym podpisom sfalšuje bárskto kto ovláda základy práce s PC mašinou a nejakého obslužného SW (grafika+textový editor).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny