Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pronajímatel má ve smlouvě, že si tam nesmím dát trvalé bydliště

Samé hovadiny. Exekútor nemôže(!) exekuovať majetok vlastníkovi nehnuteľnosti bez jeho vedomia a súhlasu na základe svojvôle pokiaľ nemá v rukách vykonateľný exekučný titul. Dokonca exekuovať hnuteľný majetok v nehnuteľnosti, v ktorej má či nemá nájomca trvalý pobyt, ale iba vlastní nájomnú zmluvu uzatvorenú na dobu určitú.

Ak je nájomná zmluva precízne ošetrená s opisom a stavom hnuteľného zariadenia, ktorý sa nachádza v prenajatej nehnuteľnosti vo vlastníctve prenajímateľa, potom by žiaden súd nevydal exekučný titul do rúk vykonávačovi-exekútorovi.

Ak je v nájomnej zmluve uvedené (pred notárom verifikované v.r. podpismi), že v prípade porušenia konkrétneho článku v ktorom sa explicitne zakazuje nájomcovi prihlásiť sa k trvalému pobytu, je možné takéhoto nájomcu vyraziť "na hodinu" z prenájmu bez náhrady či kompenzácie "za neodbývané".


Trvalý pobyt prijatý ohlasovňou bez súhlasu prenajímateľa iba na základe nájomnej zmluvy je protizákonný a protiprávny úkon aj v prípade, ak má trvalý pobyt iba evidenčný charakter a k "ničomu" nezaväzuje. Teraz pozor!!! Len v prípade exekúcie voči nájomcovi drzo exekútor vtrhne do vlastnej nehnuteľnosti kde vybieli byt s príslušenstvom so zariadením v držbe prenajímateľa z prostého dôvodu: "Lebo tam mal trvalý pobyt nejaký odkundes-nájomca".

Ale ako vidieť, v ČR vládne fest boľševická, zločinecká lúza, ktorá nerešpektuje nájomné zmluvy vlastnícke práva zakotvené v ústave.

Týmto sme si na SR už prešli, po roku 2010 sa zmenili zákony a pomery, aby nekolidovali s platnou ústavou

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny