Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno exekuce od VZP

To že jsem nezaměstnaný ještě neznamená že hledám práci. Na ůřadu práce nejsem, žádné dávky a další podpůrné prostředky nemám a ani jsem o ně nikdy nežádal. To jen tak na upřesnění..

Někdo tu zminoval Ameriku, tak např. tam, ještě než se tam přisral Obama, tak ani lidi bez pojištění nenechaly jen tak chcípnout na ulici.


A ted k tomu hlavnímu:
Když budu mít důvod, nebo to tak budu prostě cítit a budu mít chut, tak já kriplem, nebo nějakým jiným, podobným výrazem nazvu kdekoho. Ale označení 'parazit' jsem ve spojení s člověkem nikdy nepoužil. Není to klasická nadávka a já marně hledám důvod a někoho, na koho bych to mohl použít... nic a nikoho nenacházím.

Lidé jsou různí... jsou tu cikáni na který si většina čechů stěžuje jak jim zobou z kapes a různý blbosti, a nebo třeba i ten feták který se celý den válí na ulici sfetovanej a jeho jedinou obživou jsou malé krádeže. Různí lide třeba i na dávkách a vyloženě bez budoucnosti. Ale u žádného člověka bych nepoužil slovo parazit.
Není nadávka jako nadávka.

Je to jeden z mála výrazů takzvaně 'na kulku', a já ti se vší ůctou doporučuji, abys takové výrazy k lidem používal velmi, ale velmi opatrně. Abys náhodou někoho neurazil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny