Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmierovacie konanie - proti tomuto rozhodnutiu sa nedá odvolať

Vy zrejme nie ste svojprávna rodina, že mám pravdu.

Stavba akou je podpivničená garáž je presne definovaná v Stavebnom boľševickom zákone z roku 1976 v platnom novelizovanom znení, teda sa nejedná o stavbu jednoduchú, ale o riadnu stavbu ku ktorej je nutné mať stavebné povolenie s presným zememeračským zakreslením zememeračom z odboru zapísaného medzi geometrami v GP so zápisom parcely a stavby v LV príslušného k.ú. a skolaudovaním stavby od roku jej užívania.

(Samozrejme počítam podľa tvojho dopytu so skutočnosťou, že sa nejedná o prídomovú prípadne vstavanú garáž spadajúcu do pôdorysu rodinného domu v rámci vykonanej kolaudácie).

V opačnom prípade sa jedná o nelegálnu stavbu, ktorú treba zbúrať na základe návrhu podaného na Stavebný úrad podloženou ako bonus spolu s určujúcou žalobou na vecne príslušný súd podľa situovania miesta stavby a miesta bydliska údajného užívateľa stavby, ako aj proti majiteľovi parcely na ktorej je nelegálna stavba - tj. podpivničená solitérna garáž.


Orech sa musel riešiť na základe predloženia týchto právoplatných verejných listín opozičnou stranou (LV+GP+kolaudácia stavby). V opačnom prípade prejednávali vec "s orechom" a majiteľom orecha o úplnom hovne.

Daj sem sken rozhodnutia so začiernením osobných údajov. Adresu rozhodujúceho pohlavného orgánu s "guľatou" pečiatkou ponechaj, nech sa pobavíme, aká lúza nakvasených boľševických panghartov zase raz rozhodovala.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny