Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Proplácení mzdy o víkendu

Pár postřehů -
Oznámení o prodloužení smlouvy - to není proti ničemu, nic vám nebrání informovat se dřív, někdy je ale fakt obtížné vědět kolik bude žáků, kolik tříd, co se bude dělit apod. a z toho pak vyplývají úvazky.

Osobní ohodnocení - vnitřní platový předpis, tam je určitě napsáno jak se stanovují nenárokové složky platu, máte právo si vyžádat veškeré podklady, které byly užity pro stanovení výše vašeho platu. určitě je někde sepsáno položkově z čeho se skládá vaše nenároková složka platu - zač a za kolik.

Odměny - tady je důležité jak vedení školy rozděluje finance na nenárokové složky platu, někde je vyšší osobní a malé (či žádné) odměny, někde malé (či žádné) osobní a velké odměny. je důležité sečíst všechny nenárokové složky za všechny měsíce v roce a toto srovnat. Často se stává, že se každý pochválí, že má velkou odměnu a opomene říct že osobní nemá. Srovnat se musí roční objem nenárokových složek platu.

FKSP - asi nemáte odbory, pak určuje ředitel školy. Je to jen na něm. Ale můžete se domluvit na jiném čerpání, ale v souladu s vyhláškou o FKSP. Máte určitě zpracované zásady čerpání FKSP na škole a na konci roku je provedeno vyúčtování, často bývá vyvěšeno ve sborovně. Někdo dává i do výroční zprávy podrobnější info o FKSP.

Projekty - zpravidla lze z projektových financí zaplatit i osoby podílející se na projektu - bývá to na dohodě o provedení práce.

Klidně se ozvěte vnitřní poštou, pak můžeme přes skype prodebatit více.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny