Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dovolená

Mám tam jen údaj 28 dní - a vzhledem k tomu, že nemám dáno, co počítaj a směny se píšou pokaždé jinak, tak nejspíš počítají i víkendy (někdo za mě musí v práci zaskočit, takže v podstatě není dáno, kdy jsem měla dovolenou).
Další věc, které nerozumím a na personálním mi to nebyl nikdo schopen objasnit - mám ve smlouvě 37,5 h týdně, ale když jsem odpracovala "jen" 13 směn, tak mi ubrali den volna - protože prý mám mít odpracováno 14 směn - tedy 168h.

(Abych to tak shrnula, tak v podstatě pořádně nevím, kdy budu pracovat, protože ve smlouvě nemám udáno, kdy musím vědět směny - takže se stane, že mi dnes večer zavolá šéf a oznámí, že musím do práce v pondělí (chápu, že když někdo neplánovaně vypadne kvůli nemoci, musí se to řešit, ale když se to stane 6x za měsíc?). Prý pět nočních po sobě není problém. Když připočtu to, že už měsíc dohledáváme kam se poděla část mojí výplaty, protože na personálním mi tvrdí, že jsem odpracovala méně směn, ve výkazu mám 14 a ten, kdo je za to zodpovědný zatím nenašel, kde se stala chyba.)

Podle toho výpočtu to sedí, díky za objasnění - den volna mi tedy dělá 7,5 hodin.
Myslela jsem, že je to nějaká zvláštnost směnného provozu na recepci.

díky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny