Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poplatky zpět -čli jste do toho ???

... no myslím to tak že jestli uzná soud jednou něčí chybu, musí ji zákonitě uznat i podruhé ve stejné věci ne? Jestli ne, pak soud je absolutně k ničemu.

Ježíši jak já bych byl šťasten .. kdyby jednou za život vzniklo něco proti té mašinérii, ale bohužel žiju tam kde žiju a naivita a optimismus mě zákonitě opouští.
Samozřejmě že je velice podivné, že se někdo snaží pomoci prostému lidu, tím spíše když figurují jména, která u soudu obhajovala justiční mafii :) :)

Na druhou stranu chápu, že oni z toho taky budou něco mít a nevadí mi to, byla by to zasloužená odměna za super nápad jak ty šmejdy bankovní zkrotit ... Zrovna si ale nemyslím že jim jde o popularitu .. Právníci reklamu nepotřebujou a nemají se špatně :)

Proto počkám ... kdoví, může to být nějaký HOAX, schovaná nějaká levárna a nebo podobný močky. Plná moc oK, ale trochu specifičtěji sepsaná a znáte ty
šutry pod vodou.

Nepovede se to a co pak? Jako že u nás je velice pravděpodobný že to smetou ze stolu i kdyby to měli podmáznout až ve Strassbourgu.

Soudní výlohy, újma na pověsti atd atd ... Pak od toho naši právníci dají ruce pryč .. a kde je ve smlouvě ošetřeno jak to bude probíhat za těchto podmínek?

Oni za vás jednají, ale nenesou žádnou odpovědnost, to se to pak chodí zkoušet k soudu ...

Nic proti, naopak přeju si MOC A MOC A MOC aby to těm sviním bankéřskejm nandali ... Pak bych snad i v klidu po dlouhý době usnul s pocitem naplnení spravedlnosti.

Jenže ruku na srdce a hlavu do škopku studený vody ... Spravedlnost je jen jedna .. a sice že všichni jednou zhebnem .. a to takovym způsobem že naprosto nespravedlivě někdo dřív a někdo dýl .. takže ani sama příroda nedokáže tu spravedlnost korigovat. Já věřím v teorii totálního chaosu, načež něco takhle morálního nemůže fungovat :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny