Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ukončení nájmu

Zmluvu som sice nevidel, ale predpokladam, ze to bude nejaka standardna zmluva, kde je jasne definovane ako a kedy je mozne zmluvu vypovedat. Cela vec sa da riesit pomerne elegantna silovou metodou. Podla popisu ide o neprisposobiveho najomnika, takze odporucam nasledovnu metodu.
Objednat si zamocnika a stahovakov, pripadne prenajat garaz.
Vystihnut opustenie bytu najomnikom, vniknut donho pomocou zamocnika, vymenit zamky a zacat okamzite stahovat veci do pripraveneho miesta(garaze). Byt zacat okamzite pripravovat na predaj, cize znovupripojenie vsetkych sieti a vyrovnanie podlznosti, pripadne prerabka bytu. Byt predat.
Samozrejme najomnicka sa bude dozadovat vstupu do bytu, co sa jej nepodari (vymeneny zamok). Moze privolat policiu, ale ta by v tomto pripade nemala s nou spolupracovat, moze sa sice ohanat najomnou zmluvou, (ktoru nema, je v garazi;o)), ale vy spoza dveri policii ukazete LV a najomnu zmluvu vyhlasite za neplatnu (ved nakoniec ziadna "neexistuje"). Policia nema dovod s nou spolupracovat a vnikat do vaseho objektu, ona nema ziadne dokazy. Odporucite najomnicke riesenie sudnou cestou. Byt je vas, najomnicka za dveram, z tej spravnej strany. Zvonku.
Nie je to sice koser, nie je to zrovna pravne ciste, ale takyto ludia su vacsinou asocialni, nizkeho vzdelania, castokrat aj moralky (podla popisu) a silne pochybujem, ze je najomnicka schopna vec riesit pomocou sudu a nebudaj vysudit nejaku nahradu skody.
U nas sa hovori, ze na hrubu dieru, hruba zaplata. V tomto pripade by som jednal s takymto clovekom presne takto, s debilom treba jednat debilne. Ak sa bude vyhrazat sudom, vyhrazajte sa tiez a ziadajte od nej uhradu za pracu zamocnika a stahovakov + prenajom garaze. Zdoraznujte ake je od vas velkodusne, ze ste jej veci nevyhodila pri kontajner na ulicu.
Predpokladany scenar je, ze bude na zaciatku agresivna, neskor prejde do prosebno-placliveho tonu a bude vas citovo vydierat. Staci sa dostatocne psychicky na to pripravit a bude to v cajchu;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny