Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uzavření smlouvy po telefonu (Karta Citibank)

Dobrý den,

Prosím o radu. Máma nevědomky uzavřela smlouvu po telefonu. Jedná se o kartu od společnosti Citibank. Nicméně si vše rozmyslela a o kartu nemá zájem. Měl by jí dovést kurýr. Je nutno zásilku převzít a potom písemně odstoupit do 14 dnů nebo vůbec nepřebírat, zjistit si adresu odesílatele a na ni poslat písemné vyjádření že odstupuje od smlouvy?

jde hlavně o to, co když přebere zásilku, ve které bude pouze karta (nebo něco úplně jiného) a nic víc, žádné podmínky, adresa apod. Tím pádem bude oficiálně zásilka přebrána, nicméně bez možnosti odstoupit od smlouvy. Pokud nebudou dodané podmínky, lze celou věc považovat za neplatnou?

Bojím se hlavně toho, že šlo o nějakou pochybnou společnost, kde bude nahraný hovor zmanipulovaný k úplně něčemu jinému.

Děkuji mockrát za Váš čas, vážím si toho.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Myslím že má pevnou linku od TO2 kde hovor nahrávají a čas od času obtelefonovávají majitele linky j… poslední
Karel_ 18.03.2013 08:25
Karel_

Myslím že má pevnou linku od TO2 kde hovor nahrávají a čas od času obtelefonovávají majitele linky jestli kartu od Citibank nechtějí, že ušetří významné procento za volání atd. atd. Kdysi na tuto kartu byla dost kritika. Podrobnosti ani jak z toho nevím, hledal bych na webu TO2 a Citibank.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru