Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Složky platu u státního zaměstnance - absolvent VŠ

dobrý den,
ja rozumím, nechci dostávat maximum, s tím ani nepočítám, jen mi přišlo divné, dostávat celý rok jen fixní mzdu, já byl na tom, že to trva po dobu zkušební lhuty, ale i chapu ze osobní ohodnocení je "dobrovolne" z pozice zamestavatele a muj plat se skládá z tabulkové fixní mzdy a nekdy benefitu,které podnik nabízí. Spíš mi šlo o to, od kdy se nejdříve muže dostat to osobní ohodnocení (a četl jsem, že muže být 50% fixní mzdy - někdy 100%).

A dále a to především, do jaké té platové třídy bych já spadal. Chápu že patřím do první skupiny,jelikož nemám praxi v oboru (i kdyz jinou 3 letou na částečný uvazek v obchodu mam), ale platová třída jestli jsem 10. 11. nebo dokonce 12. ?

Nicméně předpokládám, že to vše bude uvedeno ve smlouvě a že jí dostanu domů si jí pořadně projít. Mám i zkušenost s tím, že jedna společnost (na brigadu, pyramidy..) si pred vás sedli a rekli přečtete, domu nemužete, a tady podepiste :-) na to jsem se jim vybod,ale verim ze skutečná společnost to dá klidně domu na pořádnou kontrolu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny