Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hudba na twitch.tv

Zdravím,
od jednoho z moderátorů velmi známého progamera (36 tisíc followerů jeho kanálu) jsem se dozvěděl, že mohu při online streamování používat jakoukoliv hudbu.
Přesněji se například jedná o soundcloud z grooveshark.com

Moje otázka je jednoduchá, je to doopravdy pravda? Mohu, aniž bych vlastnil licence? Striktně mi řekl, že na youtube nemůžu, ale na twitchy ano, když jsem se ptal jakto, řekl jen, že twitch je něco jiného než youtube.

Nerad bych měl nějaké problémy se zákonem a proto se ptám i zde.

Děkuji Vám za odpověď.

PS: Rád bych si to zjistil i sám (jistě to je někde v podmínkách používání twitch.tv), ale moje angličtina je jen pasivní. Domluvím se, ale slovní zásobu mám omezenou a nikdy nepíšu gramaticky správně.

Předmět Autor Datum
Ono je jedno odkial hudbu beries, podstatne je pod aku licenciu spada. Mam kamosa, co prevadzkuje we… poslední
fleg 18.04.2013 10:40
fleg

Ono je jedno odkial hudbu beries, podstatne je pod aku licenciu spada. Mam kamosa, co prevadzkuje web, kde si mozes zalozit sukromne netove radio. Pustas hudbu a platis len jemu nejake poplatky za prenajom, ale ziadne dalsie vypalne uz neplatis, pretoze to plati on a ty to akoby vysielas pod jeho hlavickou.
Cize teoreticky toto moze byt podobny model, kde tym hlavnym streamerom nie si ty, ale ten od koho hudbu beries a kedze ten uz poplatkyu plati je to tym padom legalne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru