Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zákaz školy zveřejnování fotek na FB

Škola nejspíš chce předejít (alespoň právně) případům, kdy borci hodí neoblíbenýho spolužáka do rybníka, pochčijou ho, (ožerou se, budou šahat holkám na kozy a další studentské kratochvíle) natočí si to na video, vyfotí a pak hodí na fakabuk. Za prvé to tu oběť poníží podruhé a ještě veřejněji a za druhé z toho bude mít průser škola, potažmo učitelé, že to nezvládli a něco takovýho se jim za zády stalo. Už tím, že to děcka mají zakázaný zveřejňovat, se sníží motivace něco takovýho vůbec udělat, protože "proč by to dělali, když se s tím stejně nemůžou moc pochlubit". Vzhledem k zákazu pak zveřejnění těchto fotek je pak právně snadněji postižitelný.
A vůbec - školní akce = škola, jejich pravidla. Akceptuj, nebo tam nelez. Ve fabrikách si taky nemůžeš svévolně fotit výrobní zařízení a vybavení - pravidla fabriky.
Tačůd má pravdu, jsme až příliš zhýčkaní svýma právama, že zapomínáme na práva těch druhých. Mladým borcům dneska chybí vojna, aby se naučili, že občas prostě musí držet hubu a poslouchat, vlastní názor je nepodstatný, pravidla v tu chvíli určuje někdo jinej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny