Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem v dobe spáchání predstupku - hospitalizovany v nemocnici a odvolani lezi na urade uz 1 rok

30.5.2012 mi bylo doručeno: Oznámení o dosažení 12 bodů a výzva k odevzdání řidičského průkazu v důsledku pozbytí řidičského oprávnění. úřad mi zde sděluje, že bylo dosaženo 12 bodů. Námitku jsem podal 6.den po doručení oznámení.Ta byla zamitnuta.Z bodového výpisu jsem pak zjistil, ze jsem poslední 2 přestupky, za které mi vzali 2x 2 body, nikdy nespáchal. Podle výpisu byly vyrizeny bez dokladání totoznosti a k odectení poslednich dvou bodu doslo dne 23.5.2012 a ja byl po celý tento den hospitalizovaný v nemocnici.Odeslal jsem dalsí námitku i s lekarskou zpravou, která doklada, ze jsem byl v dobe spáchání predstupku hospitalizovany v nemocnici. Odpoved jsem nedostal. Zjistoval jsem pak stav telefonicky a bylo mi receno, že toho mají ted moc a ze moje namitka byla predana na krajsky urad. Do 25.5.2013 dnesniho dne mi neprislo vyrozumneni.
PREDEM DEKUJI ZA RADU.

kar.s@centrum.cz

Předmět Autor Datum
Jestli si myslíš, že se někdo bude donekonečna zatěžovat tvými opakovanými námitkami, tak se pleteš.… nový
hm 26.05.2013 05:55
hm
Pokud zamítli tvoji námitku za přestupek z 10 na 12 bodů, máš smůlu. Viz § 123, odst. 4 http://busin… poslední
centsm 26.05.2013 17:14
centsm

Jestli si myslíš, že se někdo bude donekonečna zatěžovat tvými opakovanými námitkami, tak se pleteš. Jednu si poslal, ta byla nadřízeným orgánem zamítnuta, tím to prostě hasne, dále bys musel poslat žalobu k soudu, to jsi neudělal, místo toho jsi poslal znovu námitku, tu už jenom přiložili ke spisu, takže máš smůlu, namítat nelze opakovaně donekonečna. Navíc nevím, co řešíš, rok od pozbytí řidičského oprávnění uplynul, taže si budeš moct udělat znovu zkoušky na řidičák. Nemocnice není vězení, i hospitalizovaná osoba odtamtud může klidně na půl dne odejít, není tam za mřížemi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru