Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sponzorování školních aktivit

Dobrý večer,
jsem zapálený student :-) na Masarykově Gymnáziu ve Vsetíně. Mám zájem založit mimoškolní aktivitu, samozřejmě ve škole :-). Jedná se o programování a elektroniku (výroba plošných spojů, adt.). Nemám problém sehnat ve škole osoby, kvalifikované na toto konktétní vyučování. Nemám problém ani s vedením školy. Ale je tu problém, jako vždy, s penězy :-/. Nerad bych šel za vedením, pouze s myšlenkou, ale i s návrhem a řešením. A tak se obracím sem. Jestli zde někdo neměl podobný problém. Prosím, nevíte někdo kde a jak přesně se shánějí dotace, či případní sponzoři? Nejedná se mi teď o to, přímo zařizovat dotaci, nebo se napevno domluvit se sponzor(em/y). Spíše zjistit zda je to vůbec možné a tohle řešní následně předložit a nabídnout vedení školy.

Děkuji mockrát za
všechny odpovědi

Patrik

Předmět Autor Datum
Sponozoring poskytuje veľa spoločností (firiem), tie väčšie a "značkové" aj na profesionálnej a regl… poslední
pilot 08.07.2013 07:21
pilot

Sponozoring poskytuje veľa spoločností (firiem), tie väčšie a "značkové" aj na profesionálnej a reglementovanej báze (majú zverejnené kritéria pre uchádzačov, dátumy podaní, finančné čiastky, zoznam úspešných uchádzačov etc).

Na Slovensku je to napríklad SPP: http://www.spp.sk/sk/vsetky-segmenty/o-spp/podporu jeme/nadacia-spp/

Skúšaj vyhľadať podobné v Tvojom regióne. Pokojne sa obráť aj na maličké firmy, za pokus to stojí a okrem iného je to vynikajúci tréning komunikácie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru