Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dopravní podnik hl. města Prahy - vymožení pohledávky - pomoc prosím

a k tomuhle. tak ty lidi maj snad oči ne? a jestli to byl někdo s půlitrama na očích a někdo mu cpal můj řidičák měl zavolat aspoň měštáky za to že je 50 metrů od baráku(leda by to byl nějakej BezD kterej bydlí přímo v nějaký tý tramvaji nebo kde).

Jako můžu to rozvést, např . proč neskouknou kamery apod. o to sem je mimochodem žádal ale bez úspěchu.přišly zase jen dopisy se zeleným pruhem.

prostě se nesmířím s tím /že to bylo jen moje selhání!

jak píšete dál. k promlčecí lhůtě, když teda proběhla po 5ti letech jak je možné že exekuce samotná proběhla až po sedmi?

jste mi hodil vlákno i ktěm pojistitelům, jak řikám nejsem právník ale obdobný problém, rychle se měnicí a přibývající vyhlášky a zákony a takhle to vypada.Jinak to říct a vysvětlit neumim.Taky jim píšu ,snažim se komunikovat přes OPP a ruzne neziskovky ale ticho po pěšině, tak se bojim že to dopadne/dopadlo stejně.

jako i po pravdě věřím v to že vyřešení je utopie, ale psal jsem pro klid duše a třeba i pro to že by tu někdo měl podobný problem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny