Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dopravní podnik hl. města Prahy - vymožení pohledávky - pomoc prosím

[b]http://www.novinky.cz/finance/268110-revizori-m aji-z-kazde-pokuty-140-korun-vymahaci-tisice.html[ /b] docela zajímavý čtení!

"Na místě zaplatí jen třicet procent černých pasažérů. Dříve to bylo kolem čtyřiceti procent."

při tomhle objemu pohledávek a peněz ktré rejžujou jak si tohle můžou dovolit říct!

www.penize.cz

"Advokáta paní Čihákové proto nedávno kontaktovalo nové vedení firmy s tím, že by chtěli o celé věci znovu jednat. Na naši redakci se pak minulý týden obrátil se zájmem o případ zastupitel pražského magistrátu za TOP 09 a zároveň člen dozorčí rady dopravního podniku Michal Štěpán. Arogantní vedení dopravního podniku podle něj na konci loňského roku skončilo. „My se snažíme sporům předcházet a problémy řešit dohodou. V tomto případě se asi jedná o letitý spor, jehož řešení bude asi obtížné, nicméně se o to můžeme pokusit, nebo alespoň vyloučit, aby se podobné spory mohly opakovat,“ uvedl zastupitel.

„Celá kauza stala za minulého vedení. S celým případem jsem se podrobně obeznámila a momentálně se snažím zjistit, co můžeme v té věci podniknout. Mějte prosím trpělivost, čekám na vyjádření našeho právního oddělení,“ sdělila nám mluvčí Dopravního podniku hlavního města Prahy Tereza M. Krásenská."

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny