Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ohováranie na internete

Ahoj pred časom som sa rozišiel s priateľkou. A našiel si inú lepšiu priateľku. No stará priateľka začala celú vlnu ohovárania na internete. Už sme raz boli i na polícii ale skončilo to tak že neboli žiadne dôkazy. A ona sa vyhovorila že dakto zneužil jej ID na azete. Prepustili ju a svoje ID zmazala. No tým som túto situáciu iba vyeskaloval lebo kým pred tým o mne šírila iba že som "Buzerant" tak teraz po celom internete o mne šíry že som "pedofil". A celkovo sa situacia ešte zhoršila lebo v realne krátkom čase sa článok dostal k obrovskému počtu ľudí. A ja neviem,kde teraz sídli kde má ohováračsku linku alebo web. A minule sa mi stalo že ma jeden debo napadol lebo tomu uveril. A klrátko nato pri ceste do Lidla na mňa tri dievčatá ukazovali a za veľkého vrešťania pedofil utiekli. Boli to skoro ráno o 6:30 a na ulici nebol takmer nik. Na mojej strane som bol sám a tie dievčatá. Bojím sa čo ešte môže v jej chorej hlave vzniknúť a horšie je že má priateľky,ktoré jej vždy poskytnú aliby. Ani polícia v tom nebola to pravé orechové... Ja už neviem čo robiť a minule keď som okolo nej prechádzal tak ona i všetky jej praiteľky na mňa pokrykovali pedofil. Dá sa dačo robiť?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Uz to prehanas. Ak mas potrebu si vymyslat snaz sa to robit aspon hodnoverne. Napadol ma dedo...hm d…
fleg 20.08.2013 14:35
fleg
Ohovára ma síce na azete ale v sekcii pokec.
TomasD 31.08.2013 21:15
TomasD
No a? Já tam nic nevidím...
Zdenál 03.09.2013 18:33
Zdenál
Preto že som urobil screen z jej profilu a pred tým ešte screen hlášok. Vtedy ešte čo sme boli na po…
TomasD 04.09.2013 08:54
TomasD
Aha, tak teprve teď jsem pochopil, že bych se tam vlastně musel zaregistrovat, abych se dostal do po… poslední
Zdenál 04.09.2013 19:41
Zdenál

Uz to prehanas. Ak mas potrebu si vymyslat snaz sa to robit aspon hodnoverne.
Napadol ma dedo...hm dedo chodi na Azet? A zrovna si pisal s tvojou priatelkou?
Tvoje ex je redaktorka Azetu? Alebo aky clanok si mal na mysli?
6:30 a tri male dievcatka na ulici? Haha. 6:30 byva na ulici par ludi, co chodia rano do prace, pripadne idu z obchodu, inak nikto.

Mna by zaujimalo ako ty mozes byt spisovatel, ktoreho vykradaju, ked dokazes v kratkom texte spravit mrte vela gramatickych chyb.

Preto že som urobil screen z jej profilu a pred tým ešte screen hlášok. Vtedy ešte čo sme boli na polícii presunula sa do nejakej inej miestnosti. Ale pokračuje v tom a neštíti sa mi to dať i najavo. Za uplynulí týždeň sme sa stretli 2x a zakaždým ma oslovila "Tak čo pedofil,ešte ti nikto nezajebal?". Vážne už neviem čo s ňou robiť. Kiež by som to vedel pred tým než sme sa dali dohromady. A ja blbec som s ňou chodil skoro 2,5 mesiaca.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru