Předmět Autor Datum
Platiš poplatok za podanie namietky,v určitych pripadoch maš možnost požiadat o odpustenie sudnych p…
audax 27.09.2013 13:37
audax
Už v námietke som požiadal o odpustenie súdneho poplatku.
Karol Čutka 28.09.2013 12:05
Karol Čutka
Všetci mi tvrdia, že vo veci striedavej starostlivosti sa neplatia žiadne poplatky (oslobodené). Nak…
Karol Čutka 28.09.2013 12:07
Karol Čutka
Ja nerozumiem preco si zarazu zmenil nick, ked si prave tymto argumentoval svojej zene, ze sa nemas…
fleg 28.09.2013 13:08
fleg
???.....???, pre dobro a pokoj tohto diskusného fóra. Ďakujem všetkým, aj hore uvedením príspevkom (…
Karol Čutka 10.10.2013 11:14
Karol Čutka
Dnes som dostal potešujúcu listovú zásielku: Okresný prokurátor, odstúpil moje trestné oznámenie, na… poslední
Vintentúúú 13.10.2013 20:58
Vintentúúú

Všetci mi tvrdia, že vo veci striedavej starostlivosti sa neplatia žiadne poplatky (oslobodené). Nakoľko mi táto sudkyňa poslala už doporučený list, aby som obratom vyplnil tlačivo pre zdokladovanie mojích pomerov a zaslal lehote 10 dní. Z dôvodu oslobodenia od súdneho poplatku, nakoľko mi ostávajú už len dni. Chcem, ešte dodať, že na túto sudkyňu som podal na Okresnú prokuratúru v Košiciach, trestné oznámenie aj iných dôvodov z ktorých ju viním. Potreboval by som konkrétny zákon, čím by som vedel argumentovať voči súdnemu poplatku. Zákon o striedavej starostlivosti je ešte v plienkách a z takou možnosťou asi zákonodárcovia, asi nepočítali. Ďakujem

Ja nerozumiem preco si zarazu zmenil nick, ked si prave tymto argumentoval svojej zene, ze sa nemas za co hanbit a ze ty vystupujes vzdy pod svojim pravym menom. Btw prispevky, z ktorych si ju obvinoval, ze pisala ona boli pisane z 2 roznych pc, takze to pravdepodobne ona nebola. Ja by som to skor tipol na jej sucasnej partnera, ak nejakeho ma. Ale to len tak mimochodom.
K veci.
Predpis č. 71/1992 Zb.
Zákon Slovenskej národnej rady o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov

Pozri si § 2 a 4 predovsetkym.

Dalej si pozri 64/2013 Z. z. alebo si rovno pozri aktualizovane znenie na 1992-71, kde by mali byt uz zakotvene aj zmeny.

A kto ti vsetci ti tvrdil, ze mas byt oslobodeny od poplatku?

???.....???, pre dobro a pokoj tohto diskusného fóra.
Ďakujem všetkým, aj hore uvedením príspevkom (odpovediach). Tento zákon som už čítal, pred, ako som sem napísal o pomoc, tiež som to tam nenašiel a preto som požiadal znalých, aby som náhodou niečo neprehliadol. NEZNALOSŤ NEOSPRAVEDLŇUJE...
Trochu sa vrátim a odbočím od témy: Znovu zopakujem ja sa nemám za čo hanbiť, pokiaľ vidíš IP adresy pisateľov a sú iné, tak to písala z mobilu druhu správu, alebo jej matka, čo mi najviac potvrdzuje štýl a vyjadrovanie sa v texte. Nie "TIP" jej súčastného partnera, pod-otázka ktorý??? (denný,nočný,pracovný,náhodný, alebo zo soc. siete) ona má absolútne, už vôbec nezaujíma. Zaujímajú ma iba moje deti o ktoré sa oprávnené obávam.
Ďalej kto mi tvrdil, že poplatky sa neplatia (PhDr. J.... T), keď som sa ho na to obratom opýtal, už mi neodpovedal. Asi prišiel na to, že sa pomýlil, aj master sa raz utne, to mu nezazlievam. Chcel pomôcť, v iných veciach mi už poradil dobre (zadarmo) od iných. Svojmu právnikovi /bývali sudca/ som zaplatil 700,-eur, spravil doslova hovno. Akurát excelentnu chybu, asi 3 krát som sa ho pýtal, na to ma upozornila, iba študentka právnickej fakulty! Komu som mal veriť študentke alebo právnikovi ktorý za to berie peniaze. samozrejme, že som dal naňho a následky znášam doposiaľ. Chybu ktorú nechce si priznať. Konkrétne veci tu nebudem rozpisovať (verejne)
Ešte raz ďakujem za pomoc, pokiaľ bude rozhodovať o odpustenie súdnych poplatkov dotyčná sudkyňa, tak odpustené nebudem mať. Osoba zo základným vzdelaním mi radí, aby som požiadal o obnovu súdneho konania, tým sa zbavím, tej sudkyni a súdnych poplatkov (striedavá starostlivosť).
Pokiaľ Vám chyba šou, nemám problém vystupovať pod vlastným menom. veď sledovanosť minulého príspevku za krátku dobu prekročila cez 700 nahliadnutí.
S pozdravom Karči Čutečka a keď ešte bude nejaké nabudúce, tak ako nick Wintetúúú

ימריטש וואַרגאַ

Dnes som dostal potešujúcu listovú zásielku: Okresný prokurátor, odstúpil moje trestné oznámenie, na sudkyňu v KE vo veci striedavej starostlivosti atď ....
na GENERÁLNU prokuratúru SR do BRATISLAVY, na ďalšie konanie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru