Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přepis auta

Zdravím, koupil jsem auto od AAA a dnes mi přišly (po 2 týdnech) techničáky na přepis. Do kdy nejpozději to auto musím přepsat? Díky moc. Chodím do práce od pondělí do pátku v jiném městě a nestíhám to.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže takhle, povinné ručení jsem si vyřizoval při koupi. Odkdy se počítá těch 10 dní na tu evidenčn…
Rainy 02.11.2013 14:12
Rainy
no, před tím než půjdeš na registr vozidel musíš jít na evidenční kontrolu je to tam kde se dělá STK…
Pepas 02.11.2013 14:22
Pepas
A u té registrace vozidla také nemusíš být ty, stačí sepsat plnou moc k těmto úkonům na někoho a vyř…
Pepas 02.11.2013 14:26
Pepas
Já musím na to evidenční kontrolu i v případě, že je auto registrováno ve stejném městě ? Takhle, po…
Rainy 02.11.2013 14:57
Rainy
Na evidenční kontrolu se musí vždy, je to takovej českej zbytečnej přežitek :-/ To že maš spz toho k…
Pepas 02.11.2013 16:02
Pepas
Ok, super, a ten přepis musím dělat podle spádu, nebo můžu jinde? Jsem asi 2 metry za cedulí okresu…
Rainy 02.11.2013 16:05
Rainy
A což tam takhle rovnou zavolat? Oni to třeba budou vědět líp než my.:-) A na vyřízení nemusíš čekat… poslední
Karel04 03.11.2013 12:04
Karel04

Takže takhle, povinné ručení jsem si vyřizoval při koupi. Odkdy se počítá těch 10 dní na tu evidenční kontrolu? A kde se to dělá? Kupuju na sebe první auto a nemám tucha o ničem. Co mě to bude stát? A - nemůžu si vzít dovolenou, mám naplánovanou práci s lidmi od rána do večera 2 měsíce dopředu. Někdy si hold budu muset pohnout.

no, před tím než půjdeš na registr vozidel musíš jít na evidenční kontrolu je to tam kde se dělá STK, tam jim dáš velkej a malej techničák nemusíš tam dokonce jít ani ty může to tam vyřídit někdo jiný ten jen řekne že to je na tebe. Prohlídnou jen VIN + najeté km dají ti papír a zaplatíš zato 210kč. Tento papír má platnost 10 dní do té doby musíš jít na registr vozidel, tam jim předložíš zelenou kartu, malej+velkej tech., a ten papír od evidenční kontroly, a značky pokud na autě jsou značky z jiného kraje. Zaplatíš 800kč dostaneš novej malej techničak už psaný na tebe a vrátí ti velkej tech, + dají nové SPZ pokud si donesl ty staré. Ještě při registraci vozidla budeš možná platit eko dan, je to podle roku výroby auta... je to celkem dost peněz, ale o tom by tě u AAA informovali pokud by to nebylo zaplacené a bylo by nutné ji platit.

Já musím na to evidenční kontrolu i v případě, že je auto registrováno ve stejném městě ? Takhle, poslední (a první) majtel je dejme tomu Novák, co bydlí třeba na Dlouhé v Olomouci. Já to budu registrovat v Olomouci, stejně musím dělat evidenčku ? Vozidlo bylo odhlášeno na AAA v Olomouci. A ještě, pokud mám spádově podle bydliště Prostějov, musím to dělat v Prostějově? A pokud ano, evidenčka může být z Olomouce? Kategorii mám 2001/100A takže se mě eko daň nedotkne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru