Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zadržení ŘP za alkohol (okolnosti)

Dobry den, je mi 18 let drzitelem ŘP jsem cca pul roku. Před mesicem jsem jel z Pribrami do jedne vesnice pod vlivem alkoholu kolem pulnoci kdy nebyl zadny provoz v aute jsem byl sam. Ridil jsem proto, ze jsem byl unaveny a chtel jsem domu. Jenze po ceste jsem usnul za volantem a sjel ze silnice a zkoncil v prikope. Zavolal jsem kamaradovi aby me vytahl a auto odtahl, ale v tom jsem v aute usnul a nez kamarad prijel tak nejaky pan me vzbudil, ze zavolal zachranku (prijela s policii) ktera me nasledne odvezla do nemocnice. V krvi jsem 1,4 promile a zranen jsem nebyl. Vim ze se jedna o trestny cin. Nikdy predtim jsem nespachal zadny trestny cin a za tyden mam jit na policii podat asi nejake vysvetleni a to je to o co Vas prosim nevim co me asi tak ceka a taky bych rad vedel co na te policii mam rict jeste se me na nic neptaly tak jestly bych nemel treba radsi rict ze mi tam vbehla srnka nez ze jsem usnul nebo jestly je neco co by mi treba nejak pomohlo. Dekuji moc i za strucnou odpoved
S Pozdravem Šeda

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co se stalo se uz neda vratit a ja doporucuju mluvit pravdu a vykaslat se na pravnika. Bude stat neh… poslední
Schizo 13.12.2013 13:16
Schizo

Co se stalo se uz neda vratit a ja doporucuju mluvit pravdu a vykaslat se na pravnika. Bude stat nehorazny prachy a nevymysli vubec nic. Tahle situace je jasna jak facka, dalo by se z toho vylhat a celkem bez ztraty kyticky, ale to nedoporucuju a ani ti to nepreju. Takovyhle hovada se maj rozsekat a chcipnout.

Ten kdo se dobrovolne ozere jako prase a s klidem sedne za volant bych strilel na miste , okamzite bez jakehokoliv soudu, na takovym praseti si nikdo nic neveme, vetsinou to odskacou uplne nevinny lidi.

Takze jeste jednou, pravdu a pozadat krom zakazu rizeni o penezity trest, nebo obecne prospesne prace, ve vlastnim zajmu spolupracovat s PMS a koukat to co nejdriv oddelat, at mas pokoj.

Jenze vetsinou strach po soudu opadne a na tyhle alternativni tresty se rychle zapomene, prece nebudu ve svem volnu makat zadara ze ? Pred kamosema za dementa......

Pak uz zbejva jen premena co hodina trestu = 1 den natvrdo a tak je to spravne, tak to ma byt !!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru