Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zamluvení auta z autobazaru

Dobrý den,

Chtěl bych se vás zeptat, než případně ze sebe udělám vola v autobazaru.

Líbí se mi jeden konkrétní model auta Subaru Impreza 2.0WRX. kterých není mnoho a za správným kusem se musí třeba přes celou republiku.
Tento konkrétní kus mi padl do oka co se týče vzhledu, zachovalosti, najetých km, ceny, výkonu, přidaných věcí k autu, možnosti podívat se v tom bazaru na auto na zvedacím zařízení atd..

Než tam zavolám, chtěl jsem od někoho z oboru nebo někoho znalého vědět, zda je možné si auto předběžně zamluvit na dobu 3 měsíců dopředu, nebo je to hloupost. Nevím na jak dlouho se auta zamlouvají dopředu.

Bojím se. že mi ho někdo vyfoukne..

Tento konkrétní kus stojí 160 000 Kč. Není problém v penězích, ty mám, ale auto bych si chtěl z určitých osobních a prostorových důvodů odvézt až za 3 měsíce.

Jak to udělat, aby mi ho nikdo nevyfoukl? Složit zálohu a zamluvit si ho, koupit si ho a nechat ho ustajené v tom bazaru? Ohlídají mi ho?? Nebo si koupit auto a nechat ho v bazaru ještě 3 měsíce ležet je velké riziko??

Děkuji za každou radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jeden můj známý prohlašoval: "Když jsem blbej, tak se zeptám." Já se tím také řídím. Tak klidně do t…
Yarda 23.01.2014 21:53
Yarda
ok zkusím to:-) poslední
klimis 24.01.2014 17:20
klimis

Jeden můj známý prohlašoval: "Když jsem blbej, tak se zeptám." Já se tím také řídím. Tak klidně do toho autobazaru zavolejte - koneckonců je to i jejich kšeft. Ostatně pokud si myslíte, že tímhle dotazem ze sebe uděláte vola(já si to nemyslím), tak jste ze sebe udělal vola na internetu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru