Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem torrenty

Treba si vzdy zachovat chladnu hlavu a polozit si par otazok.
- Z akej spolocnosti vola dany clovek? AK sa predstavi, ze do Policia vyziadat si jeho sluzobne cislo navyse, ak povie z tajek firmy tak spatny telefonicky kontakt, pripadne dalsi kontakt na nadriadeneho, adresu a pod. Netreba sa hned plasit a v tom ulaku zabudnut na tieto fakty.
- Odkial ma tvoje telefonne cislo? Treba sa na to spytat, ja sa to neznamych ludi pytam (ak sa jedna o sukromny mobil), je to dost dolezite. Staci sa zamysliet odkial ma ten clovek na mna kontakt? Odkial vie ako sa volam? Ako si ma mohol spojit s torrentom? Je pisane internetove pripojenie na teba? Ak ano preco by ISP daval tvoje udaje sukromnej firme? To predsa zo zakona moze len Policii CR....atd atd.
Moznosti su dve, bud slo o nejaky zart z tvojho okolia alebo pokus zasiat medzi uzivatelov torrentov pocit strachu, co je vsak velmi blbyp projekt, lebo nz uzemi CR a SR uziva denne torrentove sluzby miliony uzivatelov a stalo by ich to v tom pripade miliony telefonatov, nehovoriac o tom, zeby ma silne zaujimalo odkial by brali tie telefonne cisla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny