Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto nemoc

Ahoj, mám jeden zdravotní problém, předem se omlouvám, že dotaz bude možná trapný, ale v životě jsem nebyl nemocný (zlomenina, operace atd), takže nevím jak to chodí.

2 dny mě extrémně bolí rameno, nebudu to rozvádět, to se tu nevyřeší. Zajímá mě, jaký je postup.
-Dojít k praktickému lékaři a sdělit problém? Co udělá on? Pošle me na polikliniku? Nebo na polikliniku mohu dorazit sám? Musím se tam objednávat na vhodné oddělení předem? Jsou někde čekací prostoje? S

Toto je pravna poradna a vas problem nema s pravom nic spolocne. (fleg)

Předmět Autor Datum
Ha, šťastný to člověk, kterého nic nebolí. Můžeš si zajít k praktickýmu doktorovi a ten ti dá doporu… poslední
Rainy 26.05.2014 23:49
Rainy

Ha, šťastný to člověk, kterého nic nebolí. Můžeš si zajít k praktickýmu doktorovi a ten ti dá doporučenku. S tou se objednáš k dalšímu doktorovi (to je nesmysl, pokud víš, co ti je, tam bys šel, kdyby jsi měl horečku a bolelo tě u ní v kouli).
Stačí normálně zavolat na - když rameno - ortopedii, najdi si na internetu nějakou a cinkni tam, že potřebuješ objednat s ramenem. U ortopedů alespoň v Olomouckém kraji platí, že bez objednání šanci nemáš a objednává se nejdřív za týden, vytíženější doktoři i za 3 měsíce (taky měl teď problém s ramenem). Takže pokud ti řekne, že má čas až v září, zdvořile odmítni, že se objednáš jinde a volej jinam. Doktor ti po vyšetření vypíše zprávu, kterou dáš obvoďákovi, jak k němu příště půjdeš (nebo ne, já nikdy obvoďákovi nenesl nic a žiju [jestli se tomu dá říkat život, kuck kuck] vtip).

Zpět do poradny Nahoru