Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysoká škola

Zdravim,
Nachazim se v situaci, kdy jsem VS studentem 1. bc rocniku a soucasne pracujicim na DPP. s velmi vyhodnymi podminkami. Zimni semestr jsem bezproblemove absoloval jeste bez vedlejsiho pracovniho pomeru a nasledne jsem si na Letni semestr nasel praci na vyse zminovanou DPP v jedne stroj. firme, kde ziskavam jen tu nejlepsi praxi pro uplatneni na trhu prace, coz me motivovalo uprednostnovat ve zkusebnim obdobi praci pred skolou a venovat tomu veskere sve usili, abych se ve firme udrzel a zajistil si s nimi dlouhodobou spolupraci. Z tohoto duvodu jsem na studium tak trosku nebral ohledy a nasledne jsem zjistil, ze u zkousek asi ani neuspeji protoze to nedozenu. Chci se tedy zeptat jestli bude pro me nejaka moznost zajit na studijni oddeleni s tim, ze bych si zopakoval cely rocnik aniz bych ztratil status studenta a musel se prihlasit na pracovni urad.
Predem moc dekuji za kazdou radu!! :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bratrovi to odlozili o 2 roky po ktery mohl ty nutny disertacky napsat-odevzdat . nevim to presne pr… poslední
kamzl 17.06.2014 20:25
kamzl

Bratrovi to odlozili o 2 roky po ktery mohl ty nutny disertacky napsat-odevzdat
. nevim to presne proc ale bylo to kvuli umrti v rodine, dalsi podminky nebo proc ale prosral to, uz se do toho nutnyho kolobehu nevratil.

a je to skoda...dneska mohl orezavat baobaby s cigarem v hube na dalku, nebo bejt aspon vodohospodar...skoncil v lese z motorovkou, na zivnost a ted je doma zase prptoze hapal z vysky a nosi krunyr...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru