Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodej na splátky

Dobrý den,

nevím jestli můj dotaz patří sem, ale zkusím to takže k věci:

Prodávám počítač, herní počítač, který je trošku dražší, ozval se mi jeden zájemce, že by měl zájem si vzít počítač na splátky s dovolením sem vložím jeho email :

Mohu zaplatit prvni splatku 1500kc. A pak kazdy dalsi mesic po 15tem dnu v mesici. Vyplatu dostavam v rozmezi 9-11dne kazdeho mesice. Pokud by nebyl problem se splatkovym prodejen, rad s Vama sepisu smlouvu ktera bude overena notarem. A osetrena smenkou vypsanou na udanou hodnotu pocitace a uroky ktere si stanovite. Kdybych nemel problem diky byvale pritelkyni vezmu si uver na pocitac. Ale takhle nemohu, tak chci aby bylo aspon vse osetreno tak jak ma byt.

Chci se zeptat, pokud to bude takhle ověřené, zda-li mám možnost, šanci nějak dostat peníze z kupujícího kdyby se rozhodl přestat platit? Děkuji

Předmět Autor Datum
Mně už se nelíbí tato věta: Kdybych nemel problem diky byvale pritelkyni vezmu si uver na pocitac…
manas 04.07.2014 15:45
manas
Byl bych ostražitý. Jestli má na krku osm exekucí, záznamy v registru a podobně, tak to je divné. To…
Dale Cooper 04.07.2014 16:56
Dale Cooper
Jak psal už L-Core v ekonomické poradně-ať si půjčí kde chce a zaplatí najednou.Pokud mu nezáleží na… poslední
Karel04 06.07.2014 17:28
Karel04

Mně už se nelíbí tato věta:

Kdybych nemel problem diky byvale pritelkyni vezmu si uver na pocitac

Vypadá to jako kdyby měl na krku exekuci.

Neriskoval bych to, fakt je možnost že bude mít na krku několik exekucí a s tebe se stane další věřitel co marně bude čekat na peníze. Jak se říká: Kde nic není, ani exekutor nebere.

Byl bych ostražitý. Jestli má na krku osm exekucí, záznamy v registru a podobně, tak to je divné. To ti klidně napíše směnku, jenže tou si budeš nejspíš moci pouze vytřít pozadí. Jestli dluží kam se podívá, tak budeš se směnkou někde dvacátý v pořadí a ani pravomocný platební rozkaz na základě jejího uplatnění nebude k ničemu. Nebudeš mít peníze ani počítač.

Jak psal už L-Core v ekonomické poradně-ať si půjčí kde chce a zaplatí najednou.Pokud mu nezáleží na výši úroků,tak takových společností,které půjčují "komukoliv,ihned a bez kontroly registrů",najde plno.A když nebude platit jim,ty už mají metody,jak to z něj dostat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru