Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pomoc člověku

Jinak ti mohu říci, že jsi prošvihnul příležitost vyzkoušet si, jaké to je, když se naostro volá na tísňovou linku - to je člověk ve stresu, než vykoktá, proč volá, odkud volá...
Já jsem z mobilu volal na tísňovou linku zatím čtyřikrát, jednou nějaká paní měla epileptický záchvat, jednou jednu paní porazilo auto (a to nestříkala krev, neválely se končetiny v okruhu deseti metrů), to přijela záchranka a ty paní si odvezla. Jednou bylo na dálnici spadlé jízdní kolo, jednou na parkovišti začalo doutnat auto, to mi řekli, že už o tom vědí.
Ale nikdy se nepokoušeli zjišťovat, kdo jsem (to mám tarif twist, víceméně anonymní), ani, když jsem volal, ani když dojela záchranka, říkal jsem, že jsem je volal já, ale nezajímalo je to. Až u té nehody policii, zapsali si mne jako svědka - dobrá zkušenost, pokud se volá rovnou záchranka, tak oni policii nevolají, to jim musel volat ten řidič co od nehody neujel.
A taky jsem zažil, že paní na chodníku špatně šlápla, zlomila si nohu, jeden starý pán se u ní zastavil a žádal kolemjdoucí, aby z jeho mobilu zavolali záchranku, že on má ten mobil nový a ještě to neumí. Ale všichni raději vzali nohy na ramena, aby nevytvořili závazek na své jméno.
Aspoň, že jsi o tom někomu řekl i když nevíš, jak se ti dotyční zachovali, jestli třeba nešli ten byt vykrást. Já bych asi volal na 112, aby se tam rozhodli, jestli pošlou rovnou záchranku nebo nejbližší strážníky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny