Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se bránit rozhodnutí státního zástupce o stížnosti proti postupu policejního orgánu

Státní zástupce usnesením zamítl naší stížnost proti postupu policejního orgánu, kterým prostistraně vydal policejní orgán naši věc (nám neoprávněně odebranou) a jen suše uvedl, že stížnost zamítá jako nedůvodnou, aniž by to rozhodnutí opřel o nějaké argumenty. Máme důvodné podezření, že jde o předem domluvený postup s protistranou, která má četné kontakty v tomto prostředí. V tomto usnesení státního zástupce se uvádí, že stížnost proti tomuto usnesení státního zástupce není přípustná. Jaké další možnosti obrany máme? Lze se obrátit na soud s žádosti o přezkum postupu státního zastupitelství? Nebo snad je možné podat stížnost na vyšší státní zastupitelství? Děkuji.

Předmět Autor Datum
máte možnosť sa obrátiť na policajný kontrolný orgán,obvodný,okresný,najvyšší,ústavný súd etc,podať…
audax 14.11.2014 14:58
audax
lúza je stejne medzi sebou dohodnutá na vyšším stupni, nezakročia proti sebe, to by si musel mať sak…
nuda 19.11.2014 00:16
nuda
Zase bych o mafii mlčel.jestli jste si byl stěžovat na nějakej postup policie st. zástupci je to mož…
kamzl 23.11.2014 21:58
kamzl
Jen pro upřesnění, je to GIBS. www.gibs.cz poslední
Hanyse.k 23.11.2014 23:22
Hanyse.k

máte možnosť sa obrátiť na policajný kontrolný orgán,obvodný,okresný,najvyšší,ústavný súd etc,podať odpor/sťažnosť na vyššom súde než na tom,ktorý rozhodol s tým,že podávate zároveň sťažnosť kvôli zaujatosti toho,kto rozhodoval etc...konzultujte s právnikom,ktorý preskúma konkrétne veci,a povie bližšie,či to má alebo nemá význam,je to beh na dlhé trate.....

lúza je stejne medzi sebou dohodnutá na vyšším stupni, nezakročia proti sebe, to by si musel mať sakra silné argumenty v rukáve. Však spolu kvasili komunistické právo zločinecké na PF ÚK kde ich ošperkovali písmenkami JÚDr., v svete neuznaným zdrapom flajsta, erráta in objecto.

Zase bych o mafii mlčel.jestli jste si byl stěžovat na nějakej postup policie st. zástupci je to možnost ale radši jestli jste si jistý podejte podnět na GIPS.

St. zástupce co existuje GIPS je povinný Vaši stížnost příjmout ale stejně ji předá-kolikrát bez většího studování GIPSu nebo ji rovnou odloží.

Mě se stalo tenkrát ještě GIPS nebyl.nelíbil se mi postup policie v jednom případu, podal jsem podnět k prozkoumání na tehdejší"inspekci" a pro sychr protože se dlouho nic nedělo jsem zašl za místním okresním zástupcem, který slíbil věc prošetřit.

Prošetřil ale stanovisko mi tenkrát stejně přišlo od inspekce ministersva vnitra.Jde o to že co dnes máme GIPS a kdejakou další vyšetřovací složku tak st. zástupce i třeba podle zákona předává dál.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru