Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kupuji Felicii od "soukromníka", co všechno musím udělat pro převod?

Dobrý den, kupuji Feldu 1.3 Mpi 1997, prodává mi jí normální pán, je na něj všechno napsanýho. Sme domluvený, že se v jeden den odpoledne sejdeme u magistrátu, on tam na mě auto odhlásí a pak zruší povinný ručení. Pak musím udělat nový povinný ručení, a zajet na STK aby mě udělali evidenční kontrolu. A pak s povinným ručením a papírem z evidenčky zajdu na magistrát, a tam to na mě přepíšou? Je to tak?

Jěste se chci zeptat, jestli s autem muzu jezdit, když je jakože na mě odhlášený? A Není mi 18 let, tak auto se bude přepisovat na mě nebo na mého otce? ( Auto samozřejmě řídí on)

Díky za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to tak? Je. auto se bude přepisovat na mě nebo na mého otce Tohle nevím přesně, ale spíš asi n…
Dale Cooper 06.12.2014 19:27
Dale Cooper
Jeste se chci zeptat. povinný ručení musí prodávajíci zrušit a já založit nový. Je problém, když já…
Pepik25 07.12.2014 17:48
Pepik25
Kdy si zruší povinné ručení je jeho problém. Ty bys ovšem měl mít povinné ručení už ve chvíli, kdy s… poslední
Wikan 07.12.2014 17:59
Wikan

Jeste se chci zeptat. povinný ručení musí prodávajíci zrušit a já založit nový. Je problém, když já založím nový povinný ručení , a jeho starý ještě dva dny poběží? A ještě, když chci získat nějaký bonusy od mého otce, musím jít do stejné pojištovny jakou má on, nebo lze převádet body z různých bank? Díky moc, zejtra ji kupuju.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru