Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odstoupení od smlouvy a popřípadě změna na jiný typ smlouvy

Dobrý den,
mám u T-mobile smlouvu, která obsahuje - splácení 200 Kč měsíčně za tablet a 150-200 Kč za mobilní internet do toho tabletu (Nejsem si jistý, jaká ta cena je tam ustanovena.) na 24 měsíců. Tohle mi dohromady nabídla operátorka skoro 2 měsíce zpátky. Bohužel až teď jsem dostal rozum a nepříjde mi to příliš výhodné (hlavně proto, že ten tablet po lehkém používání přešel ze stavu "plynulého fungování" na sekání...). Chtěl bych se zeptat, zda je možné odstoupit od této smlouvy? Docela o tom pochybuji, protože všude píší o 14 dnech od uzavření smlouvy. Popřípadě myslíte, že kdybych této společnosti nabídl, že bych si u nich pořídil jiné zařízení, tak by byli ochotnější?

Děkuji Vám za odpověď a přeji příjemný den, Martin K.

Předmět Autor Datum
Tady ti nikdo nedá lepší odpověď než ti poskytne T-mobile sám ... Jednoduše řečeno odstoupit nelze.…
Araneus84 27.01.2015 19:30
Araneus84
Dobrý den, moc Vám děkuji za odpověď. No já jsem hlavně očekával větší výkon od toho tabletu... ale… poslední
Martin K... 27.01.2015 22:01
Martin K...

Tady ti nikdo nedá lepší odpověď než ti poskytne T-mobile sám ...
Jednoduše řečeno odstoupit nelze. Tedy vlastně lze, ale v tom okamžiku po tobě budou požadovat/vymáhat celou částku, kterou bys tam u nich za 2 roky zaplatil.
To samozřejmě nijak nevylučuje možnost nějaké dohody s T-mobile, ale dohoda je záležitostí právě těch dvou subjektů jichž se smlouva týká (tebe a T-mobile). Nemá to nic společného s právem. Právní nárok na nějakou dohodu opravdu nemáš.
Když ten tablet přenastavíš do továrního nastavení, tak se stále seká ? Pokud ano, reklamuj ho.

Jinak částka 9600 Kč je relativně malá, pokud ti do budoucna dá ponaučení a než příště někomu podepíšeš, že mu budeš x-let platit za jeho služby, alespoň 3x si to důkladně promyslíš.
Malá nápověda: výhodnou nabídku není třeba propagovat placenými operátorkami. postačí ji vystavit např. na (fb) stránkách operátora a za pár dní o ní bude vědět celá republika....

Dobrý den,
moc Vám děkuji za odpověď. No já jsem hlavně očekával větší výkon od toho tabletu... ale tak - alespoň mám 2 ponaučení najednou. Jinak v továrním se neseká, ale po nainstalování pár aplikací to začne (a tím nemám na mysli hry ale spíše nějaký facebook a google apky). Asi tam tedy zajedu a pokusím se to nějak vyjednat.

Ještě jednou děkuji a přeji hezký den.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru