Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc s dluhy

Dobrý den,potřebovala bych poradit,už nevím jak dal.S přítelem jsme se dostali do finančních problémů,ted hlavně ja.Mám na sebe psané nějaké půjčky,nezvladame to ted splácet.Mám nezaplaceny dluh za vvyúčtování elektrický.Vznikl nám i dluh na nnájmu.Nevím co mám dělat,zda nám jde nějak pomoci.HHlavně mám strach kvůli nasemu malému.Já jsem na rodičovské a ppřítel sice pracuje,ale bez smlouvy.Kdyby jste mi cokoliv poradili budu moc rada,už to psychicky nezvladam,i když se ssnažím kvůli malému.Předem děkuji za jakoukoliv radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Při každě charitě nebo spíš faře ve větších městech jsou "lidoví právníci" poradí a dokáží sepsat kd… poslední
kamzl 19.02.2015 19:34
kamzl

Při každě charitě nebo spíš faře ve větších městech jsou "lidoví právníci" poradí a dokáží sepsat kdejakou žádost nebo poslat do odpovídajícího krizového centra, kde je možné absolvovat třeba další kurzy, sezení ohledně vašeho problému...zcela zdarma.

namátkou vyberu www.pestalozzi.cz mohu doporučit, mají terapie a školení přímo tyhle situace.

Základem je komunikovat s věřiteli a zkusit se domluvit kdejaké snížení pozastavení splátek i za cenu toho že to nevýjde.Bez pomoci nebo s ní výše zmíněných.

Edit: ohledně dávek které jsou tu taky zmíněny a nevíš nebo se to z nějakého důvodu nechce zjišťovat na co máš nárok, obrať se taky na nějaké krizové centrum, mají terenní pracovníky, kteří to s tebou připraví a zajdou osobně tam kam je pořeba.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru