Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ve škole zákon neplatí :-D Jako žáka mě to sralo. Nyní s odstupem času děkuju, že tomu tak bylo. Ikd…
icepower32 26.02.2015 10:43
icepower32
Nebo jako za nás, na konci školního roku :-D
Hanyse.k 26.02.2015 23:38
Hanyse.k
Tím také strašili, ale většinou si pak přišli stěžovat rodiče, takže to raději vydávali už po vyučov…
icepower32 27.02.2015 18:08
icepower32
Tak za mě když nám fakt něco zabavili, tak jsme to dostali až na konci školního roku. Doma jsem nemě…
Hanyse.k 27.02.2015 19:55
Hanyse.k
Obcas na to na pive spominame, ze ked som nieco v skole vyviedol tak som bol doma radsej ticho lebo…
fleg 28.02.2015 09:50
fleg
To jsem viděl na třídních schůzkách, všechny matky si stěžovaly jak je špatně učí učitelé apod., a k…
Hanyse.k 28.02.2015 13:39
Hanyse.k
Ja mam prvaka a na prvom rodicovskom sa ozval jeden otecko, ze keby teda deti neposluchali, zeby moh… poslední
fleg 28.02.2015 17:56
fleg

Obcas na to na pive spominame, ze ked som nieco v skole vyviedol tak som bol doma radsej ticho lebo by som bol schytal dalsiu.
Dnes je bohuzial situacia opacna, ucitel sa boji ziaka a ked uz nieco skusi (napriklad zabavenie mobilu) tak pride do skoly hned nahnevany rodic, ze co si to dovoluje.
Holt ina doba.
Potvrdzujem, ze ked mi nieco ucitel zobral dostal som to na konci skolskeho roku.

To jsem viděl na třídních schůzkách, všechny matky si stěžovaly jak je špatně učí učitelé apod., a když jsem třídní učitelce sdělil, že pokud můj syn nebude poslouchat, že mu může jednu fláknout, tak bych vám přál vidět ty pohledy matek :-D

Ja mam prvaka a na prvom rodicovskom sa ozval jeden otecko, ze keby teda deti neposluchali, zeby mohla pani ucitelka pouzit aj tvrdsie metody. Schytal asi 3 nenavistne pohlady od matiek, ale parodiou bol tatinek (trosku pocernejsi, mozno utajeny cigos), ze mojho syna v ZIADNOM pripade nikto bit nebude a ZASADNE s tym nesuhlasi. Prislo mi to kapanek hystericke, ak niekto vie pouzivat fyzicke tresty nie som proti nim.
Ale ono je to asi moda, kedze pani ucitelka chcela moje dieta vratit do skolky a musel som ist k psychologicke, siel som pre istou k 3 (pracujem ako spravca sieti v skolach mam k nim priamy pristup).
To si mal vidiet ako hlavne mlade reagovali, ked som povedal, ze doma pouzivam aj fyzicke tresty (varecha). Mal som pocit, ze som snad vrah, ci psychompat a ze ma nahlasia na socialku (pritom so vsetkymi vychadzam velmi dobre).
Dnes je asi taka doba, ze aj psychologicky (aspon tie v skolach) su zasadne proti fyzickym trestom. Nerozumiem preco, ked dennodenne vidim, ze decka z inych trestov zakazov, prikazov nic nerobia.
Navyse nasa pivna skupina sa zhodla, ze hoci sme boli v skole viac (ja menej;o)) biti po rokoch na to nespominame v zlom, vieme, ze sme si to zasluzili vtedy a ziadna nenavist k ucitelom tam nie je.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru