Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proplacení řidičáku od Úřadu práce

Zdravím,
měl bych otázku týkající se proplacení ŘP úřadem práce. Dělal jsem si přes úřad práce už řidičák na C. Bez problémů jsem řidičák udělal a už jej vlastním.
Teď mě čeká řidičák E. Abych měl C+E.
Začínám mít ale strach, že tento řidičák neudělám. Pohled na přívěs, který je ještě o kus delší jak nákladák ve mě vyvolává respekt a strach, že s tímto tu autoškolu neudělám. Řidičák E už mám schválený a za dva týdny bych měl začít. Ale pořád uvažuji o tom, že bych to zrušil a šel se vyjezdit nejprve bez přívěsu/návěsu a potom bych si až šel ten řidičák udělat. Stejně tak budu začínat i když řidičák na přívěs/návěs mít budu.
Prý pokud řidičák neudělám, musím ho potom zaplatit celý ze svého. Je to tak?

Předmět Autor Datum
jo. máte mraky pokusů to udělat ale jezdit s tim nemusíte. nesoustřeďte se na to jestli se soupravou… poslední
kamzl 28.02.2015 23:32
kamzl

jo. máte mraky pokusů to udělat ale jezdit s tim nemusíte. nesoustřeďte se na to jestli se soupravou budete chtít jezdit ale aby jste to udělal, jinak si kurz sk. E zaplatíte sám.

Otázka pak je jak po vás pracák bude dokonale vyžadovat plnění vynaložených investicí...z okolí vim že jsou rádi že jste to udělal a pak si jezděte třeba s Avií,ale kdo ví aby nechtěli i to C zaplatit, když jste nesplnil co jste podepsal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru