Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Promlčení pokuty DPP

Debata se dostala do klasických kolejí, myslím si, že jsi zhřešil - tak tě odsoudím a napomenu. Jenže můj názor je jiný, soudit by měly jen soudy, vychovávat na netu cizího dospělého člověka také nejde, takže zbývá jen poradit, nebo nechat plavat......
Můžeme jistě dlouho moralizovat a poukazovat , ono se to činí již několik tisíc let bez viditelného dopadu na lidskou společnost. Nebudu kamenovat někoho za celkem bagatelní věc, když vidím, jak je spravedlnosti činěno zadost horním 100 000. Pro mne osobně nemá smysl působit na netu výchovně ve společnosti, kde je právní stav, ve fatálním stavu. Jistě, opět to generuje debatu - někde se začít musí, čisté ruce...- ale to nemám v úmyslu.
Co se týká české vyčuranosti a čistšího západu, to je jen iluze. Tam se také snaží každý vyhnout postihu jak může. Počet právníků v USA je skutečně nepochopitelný, a jistě o něčem svědčí.
Neberte to tak, že schvaluji řízení pod vlivem, nebo jiné skutky, to jistě ne, jen si skutečně nemyslím, že mám právo někoho neznámého hodnotit.
A na závěr, sem skutečně nechodí zločinci, ti si poradí jinak a jinde, sem podle mého názoru chodí pro radu obyčejní lidé, po prvním průšvihu. A k těm mám opravdu jiný přístup.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny