Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zdravotní dokumentace, stáří

Dobry den, zajimalo by mne, jak stary muze byt vytisk ze zdr. dokumentace ktery si necham u sveho doktora vyjet a vytisknout, pro zamestnavatele. Myslim tim, ze zamestnavatele chteji napr. vypis o bezuhonosti ktery se vydava na poste, stary max. 3 mesice. Jak je to se zdr. dokumentaci? Jak stara mooze býti. Dekuji za odpovedi.

Předmět Autor Datum
Dost dobře nechápu dotaz. IMHO pokud je potřeba nějaká bumážka od doktora, tak doktor dotyčného proh…
Yarda 08.04.2015 17:22
Yarda
Pokud možno co nejaktuálnější výpis to chce. Většinou tě budoucí zaměstnavatel pošle sám - ty si mu…
kamzl 08.04.2015 17:47
kamzl
u nás ve firmě to máme takhle: od obvodního lékaře dostanu zkrácený výpis ze zdrav. dokumentace (ma… poslední
Fredy176 08.04.2015 21:26
Fredy176

Dost dobře nechápu dotaz. IMHO pokud je potřeba nějaká bumážka od doktora, tak doktor dotyčného prohlídne, případně pošle ke specialistovi, pošle krev a moč (případně další věci) na rozbor a potvrzení je čerstvé. Případně mně se stalo, že jsem měl (ale ne zaměstnavateli) předložit rozbor krve a ta organizace stanovila, že musí být maximálně rok starý.

Pokud možno co nejaktuálnější výpis to chce.

Většinou tě budoucí zaměstnavatel pošle sám - ty si musíš před nástupem zajít ke svému obvodnímu, ten ti zhotoví výpis ze zdr. dokumentace(cca 50 Kč) a s tim by jsi měl zajít k lékaři podnikovému, který ti založí kartu a prohlédne tě a schválí -neschálí -omezí co můžeš a jestli vůbec můžeš pracovat na budoucí nebo jiné pozici.

Jestli není podnikový doktor platí to co jsem psal výše -aktuální výpis kde ti obvodní napíše schopen -neschopen -s omezením,...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru