Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem špatně provedená práce v autoservisu - teče chladič

Mozem potvrdit tiez negativnu skusenosti so znackovym servisom Skody. Menili mi dvere predne a pri plateni sa to zacalo. Cena bola o 5k vyssia ako povodone dohodnuta, navysenie bolo odovodnene, ze cenu len odhadovali predtym, ok to by som este bral.
Nasledne vsak, ked som v servise este otvoril kufor (bola to Fabia) nasiel som tam vytrhane kable od od lavych zadnych svetiel (nechapem menili mi totizto prave zadne dvere), ale co ma dorazilo najviac bolo, ze mi auto odovzdali s totalne vymlatenou baterkou (asi nechali svietit na noc svetla). Auto mi nastartovali cez kable s tym, ze si mam zajazdit okolo mesta a dobit si baterku.
Ani naznak nejakeho ospravedlnenia, ani naznak, ze nieco urobim pre zakaznika alebo, ze mu dame aspon zlavu, ked sme mu to takto evidentne auto skurvili.
Dalsia zaujimavost v prospech garaznikov je ta, ze mi auto pomerne casto vykradali v Bratislave (raz mi zmizli len 300 korunove repro k PC) a boli to vzdy nejaki amateri, pretoze vzdy zalomili zamok. Pritom garaznik mi ukazal ako Fabiu otvorim bez nutnosti vylamovat zamok. Siel som s tym samozrejme do Skodovky 1x, kde mi vycislili cenu 11k za novy zamok a ze mam cakt 3 tyzdne kym mi ho objednaju.
Garaznik mi zamok opravil za 30min a chcel 100 ci 200 korun, tak som mu nanutil aspon 300, co sa mi neskor vyplatilo lebo po asi 5 raze mi zacal zamky opravovat zadarmo (vzdy som mu nechal aspon 100vku).
Proste niet nad poctiveho garaznika, autorizovany servis nechcem odvtedy ani vidiet.
Dalsia prihoda znameho s Land Roverom, ktory chodil do autorizovaneho servisu v Bratislave. Raz asi mesiac po oprave mu v Rakusku zacalo nieco buchat, siel do servisu tam a zistili mu, ze nebola vymenena suciastka, ktoru si predtym servis v BA nechal kralovsky zaplatit. Neskor sa nova suciastka nasla u servisaka v skrinke, samozrejme nechal mu tam staru a novu zaplatenu chcel predat. A potom chodte do autorizovaneho servisu niekde.
Mam obehanych uz zopar garaznikov, nie kazdy je samozrejme dobry a moze spravit to, co v tom servise, ale povedal by som, ze minmalne polovica, co poznam je ok, takze je celkom slusna sanca, ze natrafite na toho praveho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny