Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ČKP

Zdravim,

dnešního dne mi bylo doručených několik eltronických platebních rozkazů od ČKP, respektive jejich zástupce pana Vdovce, který mě mimo jiné upozorňuje, nebo jak to nazvat že pohledávku předává k vymáhání jísté exekutorce Kalistové z Prahy.

Je to spíš otázka na pana Cukráře ale uvítám i další názory či zkušenosti.Jak je možné že již uzavřené případy, několikrát projednáváné si může dovolit již neexistující soukromá firma nebo jejich zástupce prodávat dál a znova je vymáhat a to ve více platebních rozkazech?

Zkouší to na mě nebo jak si to mám vyložit? mojí blbostí několik exekucí z platu mi pro ně běží proti několika dalším.respektive těmto jsem vždycky včas zareagoval a úspěšně odvolal, dále jsem je řešil i s dotyčnými exekutory osobně protože s ČKP to bylo vždy bez odezvy a místo toho přišly exekuce znova i proti těm co jsem se jak jsem psal odvolal a některé úspěšně zastavil po předložení důkazů u soudu nebo po tom co se nikdo k soudu od ČKP nedostavil.

Osobně si myslím že než to ČKP zabalilo rozprodalo tisíce pohledávek různým subjektům a ty je teď více či méně oprávněně chtějí zpět, tak mě zajímá zda už tohle nehraničí z nějakým obtěžováním, nebo kdybych použité vyhrané případy použil i při tomto odvolání které na doručené pl. rozkazy chystám zda dají pokoj nebo mají tito lidé zase možnost tuhle demagogii odporodat dál a těšit se na další kolo obálek?

díky za názory nebo rady.

Předmět Autor Datum
Četl jsem Váš dotaz i jinde, ale bez podrobností o případech a dokumentech jen můžu spekulovat. Mnoh… poslední
milan.cukrar 01.06.2015 06:49
milan.cukrar

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru