Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ČKP a CREDITEXPRESS

Dobrý den,
dnes jsem obdržel dopis od CREDITEXPRES na pohledávku částky 15324,- (původně pohledávka od ČKP). Začátkem ledna 2015 jsem obdržel dopis od ČKP s pohledávkou 13200,- za to že jsem měl nepojištěny vozidlo v období 03.1.2014-23.9.2014, ale já jsem zakoupil vozidlo 24.9.2014 doložil jsem kupní smlouvu a potřebné doklady k prokázání jejích pochybení hned druhý den od doručení dopisu od ČKP. Ještě cca měsíc zpět jsem se díval jestli na internetových stránkách ČKP něco nezměnilo v případu a nebylo tam nic od doby co jsem vložil smlouvu a průvodní dopis který tam byl zaznamenána. Dnes jsem se podíval na stránky ČKP a chyběla tam mnou vložena smlouva a průvodní dopis a že mi 11.3.2015 byla poslána upomínka (ale žádný dopis jsem nedostal). Před měsícem co jsem se díval na ČKP, tak nebyla žádna úpominka 11.3.2015. Co teď mam dělat? Nebudu přeci platit takový peníze jen tak. Děkují za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dneska jsem volal do ČKP a bylo mi řečeno, že s nimi už nemám nic společného a že to mam řešit už je…
Kolyas 03.06.2015 21:11
Kolyas
Je třeba poslat kopii kupní smlouvy do vymáhací agentury a ještě vložit on line do případu. Kam jste…
milan.cukrar 04.06.2015 07:11
milan.cukrar
poslal jsem svůj případ do černých ovcí, přišlo mi strohé vyjádření od exekutora...Rozhodnutí o zast…
kamzl 05.06.2015 00:30
kamzl
treba si uvedomiť jedno,exekútor nekoná podla toho,že hurá,som exekútor,tak idem niekoho exekuovať,a… poslední
audax 05.06.2015 20:31
audax

Dneska jsem volal do ČKP a bylo mi řečeno, že s nimi už nemám nic společného a že to mam řešit už jen s CE no a že jsem do ČKP žádné podklady (smlouvu) neposílal jinak by byly na jejích internetových stránkách. Jak je možné, že ještě před měsícem to měli na stránkách od ledna 2015 a dnes mi tvrdí, že tam nic není a ani nebylo. Volal jsem také do CE a řekli mi ať jím zašlu kupní smlouvu do 8.6. že si ji prohlédnou a posoudí to.

treba si uvedomiť jedno,exekútor nekoná podla toho,že hurá,som exekútor,tak idem niekoho exekuovať,ale je poverený súdom súdnym rozhodnutím....pokial sa vzdá kvôli medializácii výkonu exekúcie,bude súdom poverený iný exekútor,nič sa tým nevyrieši,len narastú poplatky a úroky z vymáhanej pohladávky a exekúcia bude pokračovať po určitom čase ďalej,k tomu si súd môže ešte pripočítať marenie úradného výkonu,takže konečné dôsledky môžu byť za určitých okolností celkom "veselé",za predpokladu,že exekuovaný nepodá včas odôvodnený odpor a nedokáže/nevydokladuje obvyklým spôsobom,že vymáhanie pohladávky formou exekúcie je neoprávnené a z čho pozostáva celkový dlh pri exekúcii som už spomenul v inom threade ale pripomeniem,že exekútor si započíta všetky potrebné právne úkony,obvyklú odmenu,ktorá činí 20-25% z celkovej dlžnej sumy,úroky môže počítať 0,2-0,5% z dlžnej sumy za každý deň o ktorý sa omešká vyplatenie celej dlžnej sumy,rovnako aj na rovnaké úroky má nárok aj pôvodný veritel,takže pôvodne menšia suma môže velmi rýchlo dosiahnuť astronomickú výšku a pôvodné značná suma dosiahnuť obludné rozmery.....takže pokial nedržíš v ruke rozhodnutie súdu alebo exekútora o konečnom zastavení výkonu exekúcie z dôvodu neoprávneného vymáhania dotyčnej pôvodnej pohladávky,nejaká predčasná radosť nieje na mieste,dnes je doba,že porážať úradného šimla môžu len vyvolení,nie bežní smrtelníci.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru