Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stahování, zveřejňování věcí na internetu a bezpečnost

1)je spousty emotikonů které jsou opatřeny vodoznaky, ty si legálně na svůj web umísti můžeš, jinak je potřeba svolení autora.

2)Tohle protizákonný je, data obecně(filmy-hudba-sw) jsou chráněný mezinárodníma úmluvama a autoeskými právy, která se čas od času dle země liší ale v konečným důsledku se to nesmí stahovat, jen prohlédnout na soukromém pc a většinou správně za poplatek(stahování třeba z uložta, piratebay apod. je protizákonný navíc šíření dat dalším osobám).

Chceš li něco takového stahovat následně uchovávat legálně lze jen tak že si z oficiálního serveru za poplatek data koupíš, jeho další šíření je upřesněno při koupi-stažení v licenčním ujednání.

3)viz. č.1 zveřejnit si to můžeš ale hledal bych fotografie opatřený vodoznaky, jestli použiješ fotografii nějaký svůj vlastní screen z filmu třeba(pak ho upravíš) už se jedná o plagiátorství.Pak to za určitých podmínek tvůj výtvor je, třeba do doby než třeba na tom začneš vydělávat "těžký prachy" a autor to zjistí a bude chtít podíl(je to v podstatě plagiátorství)

4)pokud si keylogger stáhneš do svého pc a kámoš se ti na něm přihlásí ty pak díky němu nabouráš jeho účet je to jeho blbost že se od tebe přihlašoval, kapku jiná by bylo kdybys mu samozřejmě nainstalovat keylogger do jeho pc a emailem si nechával posílat jeho screeny apod a díky nim mu měnil jakkoliv podobu účtu.FB je v tomhle nekompromisní a účet zablokují tobě- v podstatě ti dají BAN a jemu doporučí změnit přihlašovací údaje.

Tresty za to na co ptáš se řidí licenčníma podmínkama, autorským zákonem, pak je možnost i toho že se někdo nasere a dá tě třeba k soudu za to že si ho pomluvil na jeho vlastním účtu, odmazal mu důležité konverzace z emailu, zjistil jeho stav konta v bance apod.

obecně: pokud chceš něco stahovat tak předtím si vytiskni licenční podmínky, nebo vygoogluj "autorská práva" apod a neuškodí si je přečíst nebo vytisknout, je to v nich pěkně rozškatulkované.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny