Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lidl- Drzosť SBSkára

Dobrý deň
Rád by som sa opýtal cca pred troma týždňami do predajne Lidl pridelili nových SBSkárov, ktorý sú neustále drzí. Dnes napríklad prehľadávali batohy každému kto pri sebe mal batoh čo dámsku tašku. A ak sa zákazníci ozvali, dostalo sa im iba hrubej a dosť urážlivej odpovede. Ja ani naša susede sme jakživ neboli odkázaný na krádež. I cez to mi drzo vzali batoh a vyberali z neho moje osobné veci. Ale podľa toho čo ja viem, právo na toto majú len príslušníci policajného zboru. Každého zákazníka, celkom drzo prehľadávajú ako by bol zlodej... Ešte ma uvidí nejaká suseda a povie že ja som na to odkázaný. Našej susede ktorá si kupovala iba tielko aj chlieb drzo vytrhol tašku a pozeral sa jej dnu. Keď žiadala ospravedlnenie, odpoveďou jej bol iba vulgarizmus.
PS: Chcem na stránku Lidl sk podať sťažnosť, chcel by som k tomuto pripojiť i nejaké paragrafy. Takto sa predsa SBSkári nemôžu správať...

Předmět Autor Datum
Na Lidl kašli, zajdi rovnou na policii.
Wikan 27.06.2015 16:19
Wikan
Ale nič sa nezmení ak dostanem do basy jedného. Nieje trestným činom aj to ak ťa požida aby si ukáza…
TomasD 27.06.2015 16:47
TomasD
Pokud tě požádá a ty to uděláš, tak je vše v pořádku. Nemá ale žádné právo si to vynucovat.
Wikan 27.06.2015 16:50
Wikan
Napiš o tom nějakou hezkou povídku a udělej si zálohu, ať o ni nepřijdeš.
karel 27.06.2015 16:55
karel
Koukám, že máš problémy nejen s počítačem. Když ti seberou batoh, volej policii.
karel 27.06.2015 16:20
karel
No tak by mě tam viděli naposled. Když to tak udělají všichni, třeba si toho všimnou.
jirka44 27.06.2015 19:57
jirka44
Jirko, tohle je troll. Známe ho z jiných poraden. Má svůj svět trochu jinak vymyšlenej.
Prasak 27.06.2015 20:37
Prasak
Určite nie, na iné poradne nechodím. Nie som troll iba zdvorilo žiadam o radu. Ak niekto ešte použív…
TomasD 27.06.2015 22:04
TomasD
http://pravo.poradna.net/s/index/?text=7777&questi ons&content&title&nick
Prasak 27.06.2015 23:53
Prasak
Nějaký šimpanz v obchodě nemá právo se někomu hrabat ve věcech. Stalo se mi jednou v albertu, že tam…
Dale Cooper 27.06.2015 22:16
Dale Cooper
Přesně tak,jak píše Dale Cooper.Stalo se mi to jednou,že mi chtěli otvírat batoh.Tak jsem řekl že kl…
Karel04 29.06.2015 11:36
Karel04
Tak ako hovorím, povedal som mu to tam. No dotyční argumentoval týmto:,,Nebolo?!!! Tak ododnes tak b…
TomasD 29.06.2015 12:58
TomasD
Toto vlakno tu necham len na pobavenie, ale mam jednu otazku. Tymto pribehom aj sam veris, respektiv…
fleg 29.06.2015 14:30
fleg
Zájdi si do Lidla v Košiciach, v mestskej časti južná trieda, v obchodnom dome oc Astoria! Majú tam…
TomasD 30.06.2015 08:34
TomasD
Obrázky jdou vkládat naprosto normálně.
Wikan 30.06.2015 10:25
Wikan
Zakaždým píše "Nepodařilo sa nahrát soubor".
TomasD 30.06.2015 13:20
TomasD
Ty máš problémy úplně se vším, jak je ten soubor velký?
karel 30.06.2015 13:40
karel
Pôvodny mal 350 kb ale zmenšený ma len 150 kb.
TomasD 30.06.2015 18:15
TomasD
Tak to jsi asi jediný, komu to nejde.
Wikan 30.06.2015 18:19
Wikan
nezastávám se nikoho,ale též mi nejdou obrázky nahrát poslední
cucurka 03.07.2015 12:20
cucurka

Určite nie, na iné poradne nechodím. Nie som troll iba zdvorilo žiadam o radu. Ak niekto ešte používa môj nik, daj vedieť caz poštu a najlepšie pošli i linky.
Bohužiaľ to s SBSkárom sa stalo dnes, myslel som že budem sa sťažovať cez spoločnosť lidl. No nabudúce asi vážne zavolám políciu. Len nechcem mať opletačky s políciou. Hlavne ak na slovensku sú vždy páchatelia vo výhode pred obeťami.

Nějaký šimpanz v obchodě nemá právo se někomu hrabat ve věcech. Stalo se mi jednou v albertu, že tamní opice chtěla vidět obsah mého batohu. Řekl jsem mu, že proč ne, ale že u toho bude hlídka policie a jal jsem se tuto volat (tel. 158); samozřejmě bych vyčkal jejího příjezdu. Na to šimpanz odvětil, že tedy nechť jdu.
Řešení - říci šimpanzovi, že samozřejmě obsah batohu vidět může, ale v přítomnosti hlídky policie, tuto zavolat a posečkat na ní.

Přesně tak,jak píše Dale Cooper.Stalo se mi to jednou,že mi chtěli otvírat batoh.Tak jsem řekl že klidně,ale protože jsem nic neprovedl,tak ať přivolají Policii a pak mě mohou prohledat.A že záleží jen na mě,jestli tam budu chtít čekat,než přijedou.Takže se mi tak nějak jako omluvili a nechali mě jít.Prostě nemají nárok.Jestli někdo kradl,musí to mít jisté nebo na kamerách.Prohlížet všechny je rozhodně nezákonné.Proto bývá třeba v některých obchodech na pokladnách slušná žádost,že prosí o ukázání obsahu tašek.Právo na to ale určitě nemají.

Tak ako hovorím, povedal som mu to tam. No dotyční argumentoval týmto:,,Nebolo?!!! Tak ododnes tak bude!!!" Nezabudol pripojiť ani nadávku a keď som ho slušne požiadal o meno tak si ho rýchlo zakryl. Proste prezeral každého muža z barohom či veľkom taškou a každú ženu z väčšou kabelkou. Ak to odmietli, proste im strhol z ruky a sám prezrel... Nik, nevolal políciu. Proste ľudia sa boja. Aby to nebolo málo tak dnes, traja chlapci namietali a zahnojili čosi o zákonoch. Hneď skákal do bitky a volal ich nech idú von že si to vybavia. Škoda lebo v Lidli majú dobré veci, nikdy viac ale do tej predajne nepôjdem. Je to škoda lebo si musím vyšliapať skoro 1,5 Km do Dargova alebo Auparku. Hrôza.

Toto vlakno tu necham len na pobavenie, ale mam jednu otazku.
Tymto pribehom aj sam veris, respektive ak sa uz taketo nieco stane myslis, ze to bolo naozaj, alebo sa len ticho chichoces aku blbost si to zase vymyslel?
V prvom rade nikto nikomu nic nestrhaval. Nikto nikam nikoho nevolal, ze nech si to ide vybavit von. Ono mily synacik Lidl ani ziadnu ochranku nema a ak by aj mal najatu nejaku SBSku (chcem vediet, kde konkretne), ci mal vlastnych pracovnikov urcite sa takto nikto nebude spravat.
Takyto SBSkar, by totizto velmi rychlo dostal po hube od nespokojneho zakaznika, alebo by bola privolana policia a Lidl by nikdy nic taketo neriskoval.
Takze este raz...zabudol si uzit lieky, alebo mas len divny zmysel pre humor a vytvaras vlakna, na ktorych sa bavis len ty?

Zájdi si do Lidla v Košiciach, v mestskej časti južná trieda, v obchodnom dome oc Astoria! Majú tam sbskárov a otestuj si či sú drzý a správajú sa neprimerane. Celkovo v každom LIdli ktorý som navštívil v košiciach majú sbskárov ale nikde sa nesprávjaú tak bezohľadne ako v hore zmienenom Lidli. Chcel som sem dať obrázok jpg bohužiaľ nejako mi to súbor nechce nahrať na tento web??? Pri všetkej úcte, pán admin, pred tým než niekoho označíte za klamára a podvodníka radšej si overte fakty. Osobne by som vám navrhoval malú návštevu v košiciach v zmienenom oc Astoria Lidli. A vezmite si aj batoh až vám ho sbskár strhne a ešte vás aj zvulgarizuje, potom niečo píšte. Končím diskusiu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru