Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vydělávání na "sociálně slabých" - pronájmem bytů

Zdravím všechny slušné lidi,
řeším teď problém se "sousedem", který se rozhodl žít ze státních peněz a nastěhoval do pronájmu svého bytu několik rodin "sociálně slabých".Jistě víte, koho tím myslím.
Od té doby mám ze života peklo, protože neustále pořádají mejdany během dne - při otevřených oknech. Často na sebe pořvávají, samozřejmě každé druhé slovo se nedá ani uveřejnit. Bojím se, že první slova mého dítěte nebude máma, ale část intimních míst.
Při napomenutí na mě vrhají vražedné pohledy se slovy, že do 22. hodin si můžou dělat co chtějí.
Nejspíš je hodně lidí, kteří takto snadno vydělávají z příspěvků, které jsou jim sociálkou vypláceny - na úkor slušných lidí.
Zaslechl jsem ,že by ale od nového roku měl být nějaký nový zákon, který by tyhle dávky omezoval. Nevíte, jestli je to pravda?
Trochu se hrozím ,co bude v našem městě do budoucna. Rozmáhá se tu nový trend, koupit levně byt a nastěhovat "parazity", poté na nich vydělávat.
Nemáte někdo nějaký návod, jak by se dalo proti tomu bojovat ? Případně má např. město nějaké pravomoce o kontrole/omezení vyplacených dávek apod. ?
Z bezpečnostních důvodů nebudu uvěřejňovat město, ani svoje jméno.
Děkuji za pochopení. :-/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To abych se snad vystěhoval pryč z Republiky...To už není romská menšina, ale většina. To jsou všich… poslední
nechcibýtjmenován 28.07.2015 17:23
nechcibýtjmenován

To abych se snad vystěhoval pryč z Republiky...To už není romská menšina, ale většina. To jsou všichni v Čechách tak slepý a nejsou možnosti jak těmhle přemnoženým potkanům co nejvíc znepříjemnit život ? Možná kdyby se ve městě zrušila sociálka, tak by neměli takovou motivaci se sem stěhovat.. Je mi z toho ouvej :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru