Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem demontáž plynoměru v domě s novým majitelem

povinnost zajistit zpřístupnění bytu (již měsíc cizího) k demontáži plynoměru je na mě,
.
Ono zalezi ako bola ukoncena zmluva, ty si predsa daval vypoved k nejakemu datumu, k tomu datumu bola povinnost prevadzkovatela spravit demontaz/prepis/odhlasenie plynomeru. To, ze tak neurobili ta zaujimat nemusi.
Horsie by bolo ak by si vypovedal zmluvu uz k datumu, ked si nemal fyzicky pristup do objektu, v tom pripade sa moze prevadzkovatel branit, inak moc sanci nema.
Vseobecny problem velkych spolocnosti je, ze casto vystupuju z pozicie sily a pozaduju od zakaznikov aj vec, na ktore nemaju narok.
V pripade sudu sa bude posudzovat len to, ci bola zmluva ukoncena korektne, ak sud uzna, ze ano ma RWE smolu.
Btw cele je to divne, pretoze pokial viem pri predaju u nas realitky vzdy trvaju na tom, ze plyn, elektrika a spol musia byt uz odhlasene a robi sa to vzdy v sucinnosti s novym majitelom, ktory si zaroven prihlasuje sam seba.
Inymi slovami k predaju nedoslo skor kym nebolo toho vysporiadane, je to aj poistka noveho majitela voci dlhom a pod. AK by totizto zostal plyn, ci elektrika pisana na stareho majitela a ten neplatil pridu plynari, ci elektrikari a noveho majitela odpoja, takze to bolo vzdy v zaujem kupjuceho aby bolo vsetko v cajchu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny