Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Špatné umístění elektrické přípojky

My to máme taky, když dávali v obci dráty do země postavili nám budku do vjezdu na chalupu kde jsme parkovali auto, nyní už tam neprojede protože navíc museli zvednou silnici a je tam příkrý svah.

ČEZ za tohle nemůže, jsme slyšeli taky. Přeložku si prvně necháte na projektovat vy, zaplatíte ji a samozřejmě všechno kolem.

Ale to není vyhráno i kdyby jste s tím souhlasil protože je potřeba spousty dalších povolení, vyjadřovaček, plánů, takže jedna taková pidi přeložka byť v našem případě by se pohybovala řádově kolem 300000,-

Ona to je pravda ona za to může externí firma, která díry kopala, budky umísťovala a samozřejmě projektant a dozor ČEZ tahá jen dráty.

U soudu se nejdřív bude zjišťovat kdo z těch tří udělal chybu a po něm můžete pak žádat náhrady nákladů, samozřejmě u dalšího soudu.

Příjezdovou komunikaci bych si nějak rozšířil, situaci neznám jak to tam vypadá, a na budku se vyprdnul, maximálně ji obsázel nějakými keříky, nebo ji zakomponoval jako součást místa pro popelnici.Nám za tenhle paskvil dala obec i když nemusela jedno parkovací místo zdarma na proti chalupě a zařídila jeho vydláždění a značku.Furt starosta věděl že to bude stát míň peněz, času a problémů než přeložka.

Je s tím víc starostí než to vypadá a výsledek není jistý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny