Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Voják z povolání - odvolání proti lékařskému posudku

Dobrý den,
prosím Vás můžete mi poradit? Můj přítel byl na zdravotní prohlídce v Olomouci, ve vojenské nemocnici(voják z povolání), neuzali mu posudkový závěr. Může se odvolat? popřípadě jak by to odvolání mělo vypadat? Všechna vyšetření měl uschopněné, jen to,že mel v minulosti operované kolena ho nevzali,přitom mu ty kolena v ničem nevadí. Prosím o radu.
Děkuji

Předmět Autor Datum
Víte,oni mají strach,že při jakémkoliv "přehlédnutí" by mohl případný uchazeč časem hrát na nemoc z…
pedrosoo 26.08.2015 14:20
pedrosoo
Proč se chce odvolávat? jak jsem pochopil tak už lampasák je a jde mu o prodloužení smlouvy-služby?… poslední
kamzl 27.08.2015 14:42
kamzl

Víte,oni mají strach,že při jakémkoliv "přehlédnutí" by mohl případný uchazeč časem hrát na nemoc z povolání. V žádném případě nemyslím váš případ,to ví jen ten posudkový lékař.

Proč se chce odvolávat? jak jsem pochopil tak už lampasák je a jde mu o prodloužení smlouvy-služby?

Onehdá jsem tam byl taky(2004) a nevzali mě taky kvůli zádům a jsem za to dneska rád, zrovna tam nedbaj jenom na fyzičku ale i na psychiku.

posudek si může udělat vlastní za svoje náklady u civilního lékaře - odborníků, otázka jest zda mu to k něčemu bude.

jestli šlo o nějakou periodickou prohlídku před odjezd na nějakou misi a nepovolili mu jí tak by měl zažádat sám o nějakou vhodnou pracovní pozici nebo pokud o něj stojí, nebudou ho propouštět, tak mu jí přidělí stejně rozkazem.

Se to asi moc nezměnilo ale mívají smlouvy na 5 nebo 8 či 10 let co si pamatuju, po těchhle dobách, když vás nepotřebují tak vám žádný posudek a odvolání nepomůže, odchází takhle chtě - něchtě jinačí kapacity někam do fabriky.

Jemu ty kolena v ničem nevadí ale doktorům se třeba nelíbí záměr vašeho přítele jet s tim třeba na nějakou namáhavou misi, nevim fakt nepíšete k čemu to odvolání potřebuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru