Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pofiderna vitaminova firma

Dobry den, chcel by som sa poradit. Dnes mi volalo nezname cislo islo o nejaky dotaznik. Po zodpovedani mi ihned ponukla nejake vitaminy s tym ze su zadarmo neskol dodala ze sa plati postovne a balne 2€ medzitym som im nadiktoval udaje meno a adresu. Po tejto informacii dodala ze tieto vitaminy budu chodit kazdy mesiac teraz za plnu cenu hned potom som to chcel odmietnut aj som odmietol no nedala sa odbit. Som neplnolety a chcem sa spytat ci budes z toho nejaky problem ak odmietnem zaplatit ked som im jasne povedal ze objednavku rusim ? Vdaka.
Upravena velikost písmen. (karel)

Předmět Autor Datum
Bedna tu řešil něco podobného. on je průser že jsi jim dal telefonický souhlas k odebírání - že jsi…
kamzl 14.09.2015 20:34
kamzl
Zkušenost blízká. Pokud nezaplatíš,zhruba za půl roku se ozve finanční poradenská agentura (vymahači…
pedrosoo 14.09.2015 20:54
pedrosoo
1. Balíčky nepřebírej (doporučené). S obyč si můžeš dělat co chceš, protože nikdo nemůže prokázat, ž…
Araneus84 14.09.2015 21:56
Araneus84
takze najlepsie by bolo keby som tam hned zajtra zavolal a zrusil to znovu ako som im uz hovoril a a…
strom 14.09.2015 23:25
strom
pc.poradna.net/a/view/660315-ako-sa-branit-proti-p odvodnym-firmam-nielen-na-webe-ii Mas tam všetko. poslední
fleg-mt 15.09.2015 05:46
fleg-mt

Bedna tu řešil něco podobného. on je průser že jsi jim dal telefonický souhlas k odebírání - že jsi neplnoletý je výhoda. Holt to pověz rodičům na to číslo ať zavolají a zruší to. Každopádně bych to vůbec neotevíral a posílal bych jim to hned zpátky -doporučeně- nebo oproti nějaký výzvě vůbec nevyzvedával.

Zkušenost blízká. Pokud nezaplatíš,zhruba za půl roku se ozve finanční poradenská agentura (vymahači dluhů) a dovíš se,že hovor byl monitorován. Další si domysli.Teda jestli adresa dodání byla pravá. Mě volali jen na tel. na Twist. Takže měli smůlu.

1. Balíčky nepřebírej (doporučené). S obyč si můžeš dělat co chceš, protože nikdo nemůže prokázat, že si to dostal.
2. I pokud bys balíčky přebral, a nereagoval na platbu, zkusili by to na tebe po čase s něčím jako uhrazením dluhu a max platebním příkazem. Proti tomu bys podal odpor a tím by to zvadlo. Do soudní pře, kterou by prohráli, by nešli, resp.pokud by to zkusili a šli, tak by prohráli.

takze najlepsie by bolo keby som tam hned zajtra zavolal a zrusil to znovu ako som im uz hovoril a ak to uz poslali tak zrusil dalsie objendavky alebo to co poslali vobec neotvaral ani neprebral tym padom by im to zaslali naspat a ja by som vlastne nemal zaco platit

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru