Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obtěžující telefonáty?

Chtěl bych se zeptat, jestli je legální rozmístit na internet velké množství inzerátů nabízejících práci, nebo erotické aktivity ( zdarma i za úplatu), a jako kontakt uvést číslo do kanceláře jedné firmy, popřípadě i čísla na její vedoucí zaměstnance a majitele. Nebyly by tam skutečné fotky ani jména těch lidí, ani jméno firmy. Děkuji za řadu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To jako si ti podnikatelé po spoustě podivných telefonátů a mailů řeknou,že by měli jednomu svému za…
Karel04 19.09.2015 19:09
Karel04
Ne. O přidávání a pomstu už vůbec tady nešlo. Ale koukám, že si půlka diskutujících ani nepřečetla,… nový
slukař 19.09.2015 20:31
slukař
Právní rada se bude hodit, až se zjistí, kdo to na internet umístil. nový
karel 19.09.2015 20:46
karel
kvalitní právní radu Tu jsi dostal a to takovou, že to legální není. poslední
Dale Cooper 19.09.2015 21:20
Dale Cooper

To jako si ti podnikatelé po spoustě podivných telefonátů a mailů řeknou,že by měli jednomu svému zaměstnanci přidat?A pokud zjistí,kdo za tím vším stojí,asi nebudou přidávat,ale začnou ho dusit a hledat důvody,jak se ho zbavit,možná i dost tvrdými a ne zcela legálními způsoby.Kvůli dvěma tácům,jak píšeš,bych tohle neriskoval,dobrý pocit z pomsty za to vše nestojí.Může Ti třeba vyhořet barák,svého psa najdeš viset na stromě,srazí Tě neznámé auto a skončíš na vozíku.Možností mají určitě mnoho.Třeba i legálních.

Ne. O přidávání a pomstu už vůbec tady nešlo. Ale koukám, že si půlka diskutujících ani nepřečetla, co vlastně chci a rozvíjela teorie, co bych vlastně měl udělat. Čekal jsem kvalitní právní radu. No, ale ta by zadarmo asi nepřišla. A za právníka byh dal víc, než co bych si vymohl. Takže budu postupovat jako při minulém sporu. Tuto debatu končím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru