Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální poděkování ministru Pelikánovi - kauza Michálková / děti v Norsku

Pokud za týrání nikdo nebyl odsouzen, resp. bylo zastaveno trestní stíhání pro tyto věci, tak dle mého není možné použít dále argument, že děti jsou rodiči týrány.

Co se týče jakýchsi fotek, tak jejich pořízení trestné není (domnívám se, že spousta rodičů si fotí svoje děti i když nejsou oblečené) a nic "perverzního" na nich nevidím. Když by někdo udělal momentku, jak dítěti spadne kopeček zmrzliny na zem a ono ji zkusí ze země olíznout, tak na tu rodinu taky poběží sociálka, že je to taky perverzní ?
Dítě opakuje to,co vidí u rodičů, resp. to co rodiče dělají. Jestliže malému dítěti rodiče utírají zadek (což pokládám za normální), dítěti pak přijde normální někomu jinému utřít zadek. Shodou okolností jsem něco podobného zažil cca před týdnem s vlastním synovcem, který se nabízel, že babičce utře zadek, protože je zvyklý, že jemu ho taky utírají ... A že si někdo tuto "komickou" situaci vyfotí ? No a co ? Podezřelé by bylo, kdyby se obdobných fotek našly desítky/stovky a se stejnou tématikou a ne řádově jednotky kusů z jednoho jediného focení. A ještě ohledně toho zvládne jakýsi retard sepsat celý článek za který by se nemusel stydět ani Goebels ...

"Nicméně pořád lepší, než kdyby zůstaly u protekční podivínky Michálkové."
Že je někdo dle vašeho názoru podivín, neznamená vůbec nic, a už vůbec to nesmí dávat nikomu pravomoc mu na základě toho odebírat děti.

Kdyby třeba záleželo čistě na mých dojmech a mohl bych se jimi řídit, tak bych odprásknul každého, kdo by se na mě křivě podíval nebo se mnou nesouhlasil. Jenže žijeme ve společnosti, která má jasně stanovená pravidla, kde každý může mít dojmy jaké chce, ale je jasně definováno, co porušuje zákon a co zákon neporušuje a pouze na tom záleží. Dojmy kohokoli můžou být každému ukradené.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny