Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální poděkování ministru Pelikánovi - kauza Michálková / děti v Norsku

"Jen podotýkám, že odebrání dětí se i v ČR děje při vážném podezřením, před proběhnutím trestního stíhání z prostého důvodu ochrany dítěte."
Ano a když se neprokáže, jsou děti vráceny zpět přesně tak, jak velí zákon a spolu s tím se většinou musí vyplácet tučné odškodné ! To jste jaksi zapomněl dodat.

"Nicméně tady to vypadá"
Připadat vám to může jak chce. To neznamená absolutně nic. Jste schopen to pochopit ? Viz výše.

Z čeho přesně usuzujete na repetetivnost děje utírání zadku tetě, když se i ti rádoby znalci z vámi odkazovaného článku shodli na tom, že je to zřejmě naaranžované ? Vaše věštecké schopnosti budou značné. Měl byste je rozhodně využít v pořadu Volejte věštce.
Vyměňování plenek je podle vás taky perverzní ? Co kdyby to někdo vyfotil ? Co kdyby matka plenku odložila stranou dítě jí vzalo a vyběhlo s ní ven ? Zavřít na doživotí ? Co kdyby ji sebralo, olízlo a soused to přes plot vyfotil ? Veřejná poprava ? Co kojení ? To povolíte ? Focení při kojení povolíte nebo díte odeberete ?
Pořád jsem se jaksi nedozvěděl, čím daná fotka porušuje zákon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny