Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální poděkování ministru Pelikánovi - kauza Michálková / děti v Norsku

Nejsem fanoušek ANO a nebudu je nikdy volit (i když to vypadá, že v současné době nikoho) a nejsem fanoušek ani zejména zahraniční norské politiky. A naopak většinou stojím za Zemanem (mj. i proto, že z první ruky z dřívejší doby vím, že několikrát nezištně pomohl s pro společnost prospěšnými věcmi na jejichž prosazení se podílela i moje rodina), ale tentokrát se musím i vůči němu ohradit a to zejména kvůli šikaně norské velvyslankyně a doufám, že se ji brzo omluví.

Zároveň jsem (u něj už poněkolikáté) rád, že alespoň ministr spravedlnosti má rozum a vyjádřil se jako profesionál. Doufám, že tomu tak není jen proto, že fotografie z rodiny Michálkových už unikly ven a věřím, že za tím jsou jen dobré úmysly.

Tady si počtěte, kdybyste netušili o jakých fotkách mluvím:
http://svobodneforum.cz/norska-kauza-mame-nove-ind ice-ktere-ukazuji-na-nenormalni-pomery-v-rodine-mi chalakovych/

A myslím, že nebude ani náhoda, že se v kauze angažuje tolik VIP jako např. Klausův bývalý hradní právník (že by namočené prstíčky, nebo snad záchvat potřeby pomoci?). Ostatně není to poprvé, kdy nitky našich úchylných VIP vedou do Norska, svého času se tam uchýlila také anička-škrlová a kolik šmejdů se této bandě snažilo pomoci, jedna z nich je nyní politickou shodou ombudsmankou. A řeč tehdy byla opět o zneužívání dětí, násilí s homosexuálním rozměrem. A s účastí matky. To se údajně u Michálkové úplně neprokázalo, ale.. viz. odkaz.

Za další demagogii šířenou v médiích považuji počty v Norsku odebraných dětí. Je dobré si uvědomit jaké jsou statistiky sexuálního zneužívání či týrání dětí i v České republice. Norská čísla tak nemusí znamenat vůbec nic špatného, mohou znamenat pouze to, že Norsko hodně těchto případů, je-li procento úchylů a tyranů v naších zemích podobné, podchytí a řeší tak jak je to správně, ochranou před nebezpečnými příbuznými.

Za rizikové však považuji určité údajně komerční prvky v těchto adopcích v Norsku, ale natolik jejich systém neznám, abych kritizoval. Za špatné považuji, že Michálkové děti byly rozděleny, ale opět neznám detaily (jaký je vzájemný vztah dětí, jaké jsou kapacitní možnosti Norské strany), ale spíše mi to přijde jako chyba na Norské straně.

Nicméně pořád lepší, než kdyby zůstaly u protekční podivínky Michálkové.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny