Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bouračka

Dobrý den nevím kam to mám napsat a tak třeba sem.

Ve čtvrtek se manželce stala dopravní nehoda. Nehodu nezavinila, naboural do ní zezadu při odbočování. Viník ji přehlédl. Máme renolt clio 1,2 rv2000 zadek je v háji pomalu až po sedačky a v pulce je hnutý rám takže totálka.
Manželka je v nemocnici, ale nic vážného jen na pozorování a má hnutý krk. Dcera co seděla v autosedačce je v pohodě naštěstí to odskákaly jen plechy. Teď očekávám likvidátora od pojišťovny a nevím na co si dát pozor? Jak určí škodu? Auto v bazarech se pohybuje kolem 35000,-. Díky za jakýkoliv informace.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Uz je to asi pase, ale dam vlastní zkušenost. Nenechat se zastrasit pojišťovnou vinika, sehnat si n… poslední
Schizo 29.10.2015 12:43
Schizo

Uz je to asi pase, ale dam vlastní zkušenost.

Nenechat se zastrasit pojišťovnou vinika, sehnat si nahradni vuz na ucet pojistovny viniky po dobu nez vyplati skodu . Trvat na svojem odhadu, proste nerespektovat za kazdou cenu castku pojistovny - likvidatora. Pokud auto bylo v poradku, mělo jinou nadatandardni vybavu, nejake opravy v poslední době, které jste schopen dolozit...

Je to jen bububu a kde nic tu nic, jsou to zmrdi, clovek nic neudela a je ten potrestanej, nemá prachy ani auto, nechapu ten nas " Pravni " systém .
Ja vytelefonoval auto az z Plzne a to jsem z východních cech...uplne bez problemu a to vyhrozovali, ze si to zaplatim, velky kulovy, calovali oni a vedeli proc .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru