Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podpora v nezaměstnanosti

Dobrý den,

mám důležitou otázku ... ukončila jsem pracovní poměr výpovědí ve zkušební době a zajíma mne jak mi vypočítají podporu z posledního zaměstnání, když jsem v něm byla od 16.9.2015 do 22.10.2015, což nejsou 3 měsíce a už vůbec nemám odpracovaný celý měsíc od 1 do 31. Nevíte prosím jak mi tedy mohou zaslat zápočtový list s výpočtem mzdy za čtvrtletí, který ode mě na UP požaduji? Nevím jestli mne to napadá správně, ale podle mého se zřejmě budou řídit jen předpokladem, který by mohl být možný. Ve smlouvě mám 8,5 Euro na hodinu a denně mám mít zaplacené 4 hodiny = 34 a přibližně bych měla mít odpracovaných 20 dní = 680 Euro a z toho mi tedy vypočítají těch 45% ?? nebo prostě vezmou to co jsem si vydělala za těch pár dní a z toho vypočítají podporu?

Děkuji moc za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
počítá se to ze superhrubé mzdy, což je těch dle vašeho výpisu 680čehosi. po odečtení "čehosi"= daně… poslední
kamzl 28.10.2015 23:29
kamzl

počítá se to ze superhrubé mzdy, což je těch dle vašeho výpisu 680čehosi. po odečtení "čehosi"= daně, atd.. vám zbyde "něco" ze kterého vám 3 dny nikdo nedá nic a do 14 dnů vám něco "málo" dá zaměstnavatel a potom ČSSZ=cca 60 proc./měsíc

Vy koukám máte nárok a to je dobře že to víte na 45proc. takže z 680čehosi si by jste měla dostat tech 45procesorů. jestli tam jsou nejsou nějaké odpočty nebo srážky na cokoliv tou už si k tomu musíte přičíst a koncem dubna zase odečíst.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru